Cichosz: Lokalopgør er de bedste kampe


12.11.2019 | Af Nanna Grantris Mortensen. Foto: Photo Overlund

Når TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold onsdag aften løber på banen kl. 19.00 i Gråkjær Arena, er der mange som glæder sig ekstra meget.

En af dem er TTH's Christoffer Cichosz, som nok er den spiller i hele Vestjylland som har spillet flest lokalopgør, da han inden TTH har spillet i ligaen for både Lemvig-Thyborøn, Skive FH, Mors-Thy og Skjern Håndbold. For den 30-årige stregspiller er disse lokalopgør noget af bedste han ved.

”Disse lokalopgør har bare noget specielt over sig. Hver gang vi går på banen til disse kampe, er det med en ekstra portion energi og lyst til at give den gas på banen. Udover de vigtige point så spiller vi jo også om noget så vigtigt som ”håneretten”. Vi kender hinanden på kryds og tværs, vi træner sammen og har måske tidligere været holdkammerater med modstanderne, så der er bare noget ekstra over disse kampe, siger Christoffer Cichosz, som betegner TTH vs. Lemvig som ”mini EL Classico”.

”Lokalbragene mellem TTH og Lemvig har udviklet sig flot gennem de sidste mange år, og jeg kan mærke at der hos spillere, trænere og i klubben, er en ekstra stemning omkring denne dag. Jeg håber at publikum er klar på en intens herrefight hvor der bliver gået til stålet. Så jeg håber på et meget medlevende hjemmepublikum, for der bliver en fantastisk stemning i Gråkjær Arena, slutter Christoffer Cichosz.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen og Blindkilde.

Køb billet lokalbraget på www.shop-tthholstebro.dk

Del på facebook