Cichosz: Mer' af dette


12.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Der var gode takter at spore sidst Christoffer Cichosz og holdkammeraterne indtog banen i Gråkjær Arena. Anføreren håber at disse takter kan fortsætte, og sende TTH-mandskabet mod en sejr tirsdag aften.

Det var lige ved og næsten, da TTH Holstebro sidste mandag var tæt på at stjæle point mod vicemestrene fra Bjerringbro-Silkeborg. På tirsdag venter en ny opgave, når formstærke Skanderborg Aarhus gæster Gråkjær Arena.

- Selvom vi ikke fik point mod BSH, så er der flere parametre, vi kan tage med videre fra den kamp. Forsvaret stod fornuftigt, vi fik mere gang i angrebsspillet og så var der en rigtig god stemning fra publikum i Gråkjær Arena. Alle disse tre parametre skal vi have med ind på banen tirsdag, så vi kan kæmpe os til to point mod Skanderborg Aarhus, slår Christoffer Cichosz fast.

Dagens matchpartner, Dagbladet Holstebro-Struer, vil inden kampen stå klar med en forfriskning i foyeren. Desuden udlodder Dagbladet i pausen et hotelophold med gourmet spisning for to personer til én heldig TTH-fan.

Du kan lige nu være med i konkurrencen om 10 x 5 billetter til tirsdagens kamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold. Klik her og deltag i konkurrencen

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen & Blindkilde.

Del på facebook