Cichosz: Svær sejr = god sejr


10.10.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

TTHs Christoffer Cichosz var godt tilfreds efter arbejdersejren over Århus Håndbold. Specielt én ting glædede anføreren.

- Jeg står med en rigtig god følelse. Vi spiller ikke en fremragende kamp, men formår alligevel at vinde. Det siger en del om vores hold, at vi kan være med dér hvor det er svært, og alligevel vinde sådanne kampe, siger stregspilleren, der med kampgejst og tilråb gjorde sit for at ildne holdkammeraterne op i kampens slutfase:

- Jeg synes det var min opgave at minde folk om, at vi havde muligheden for at vinde kampen. Det var vigtigt, at vi alle var der 100% i kampens slutfase, og det synes jeg, at vi var, konkluderer Cichosz, der selv var kampafgørende med 7 mål på 7 forsøg.

Lokalrivalerne venter
Næste opgave for TTH Holstebro venter torsdag aften på udebane mod lokalrivalerne fra Skjern. Og her mener anføreren ikke han behøver at gejle sit hold yderligere op:

- Jeg tror ikke, jeg behøver sige så meget. Det giver sig selv i den kamp, for folk vil altid gerne vinde mod Skjern, afslutter Cichosz med et smil.

Kampen mod Skjern Håndbold spilles torsdag den 15. oktober klokken 20.00 og kan ses direkte på TV2 Play.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen & Blindkilde

Del på facebook