Cichosz video og interview før Skjern


12.09.2019 | Af Morten Toft - Video af: Louise Boo Jespersen

I sommers foretog han det ”forbudte skifte” fra Skjern Håndbold til TTH Holstebro! – Lørdag kl. 16.10 møder Christoffer Cichosz sin gamle klub i en officiel kamp i Gråkjær Arena. 

Cichosz glæder sig til at jagte en sejr over sin gamle klub:

- Det bliver en fed oplevelse at møde Skjern, og jeg tror det bliver en intens kamp som altid i de her rivalopgør mellem klubberne. Det bliver specielt at stå på den anden side i hvidt, men det glæder jeg mig rigtig meget til, og jeg tror på at vi kan byde dem op til dans, siger Christoffer Cichosz. 

På stregpositionen kommer han til at slås med sin tidligere holdkammerat, Bjarte Myrhol, og netop den dyst er Cichosz forberedt på: 

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Bjarte og jeg skal nok blive uvenner i løbet af kampen. Vi har meget den samme mentalitet når vi står i kampene, og så er Bjarte bare en person som vil det rigtig meget, som både hans sprog og kropssprog viser. Så jeg tænker, at jeg gemmer lidt små tricks i ærmet for at få ham op i det røde felt, siger Cichosz smilende om sin tidligere holdkammerat. 

Til spørgsmålet om hvordan det vil være at slå Skjern og sine gamle holdkammerater, er meldingen klar fra den nye TTH-stregspiller: 

- Puha, det vil være en rigtig dejlig følelse at slå Skjern, og jeg vil nyde én fadøl efter kampen lidt ekstra, hvis det ender med en sejr, slutter Christoffer Cichosz.

Hør et videointerview med Christoffer Cichosz på hjemmesidens forside eller på TTH Facebook.

Køb billetter her

Del på facebook