Circle K – fortsætter med gode fordele til TTH-sponsorer


23.02.2021 | Af Louise Boo

Hos en af klubbens otte business partnere, Circle K, er der stor tilfredshed med samarbejdet med TTH Holstebro. Circle K har derfor forlænget deres partnerskab som TTH-Business partner og fortsætter med stærke erhvervsfordele til TTH-sponsorerne.

TTH Business konceptet er blevet taget godt imod af klubbens sponsorer og er et tiltag, som både er værdiskabende for klubbens sponsorer og skaber endnu større samhandel mellem TTH-sponsorer.

- Forlængelsen af Circle K aftalen er et udtryk for, at konceptet er stærkt og attraktivt for alle parter. Samarbejdet med Circle K har allerede skabt stor værdi for mange af vores partnere, da de henvender sig til alle typer virksomheder. Circle K har gennem samarbejdet øget deres rabat på brændstof tre gange til TTH-sponsorer, og derfor det er noget, som skaber en fordel på bundlinjen, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Hos Circle K glæder de sig over, at de både giver deres kunder fordele og samtidig støtter en klub som TTH Holstebro.

- For Circle K er det godt at se, hvordan TTH-sponsorer har taget imod vores erhvervsfordele. Vi forsøger altid at have en skrap og konkurrencedygtig rabataftale klar til vores partnere. Samarbejdet med klubben har givet os mod til mere, og derfor vil der fortsat være gode fordele i vente til både nye som eksisterende kunder, siger Jesper Lahn Sloth fra Circle K, som pt. har 16 regionale stationer.

TTH-Business fordelene hos Circle K er følgende på deres 440 stationer i Danmark:

  • Rabat aftale på brændstof, både diesel, benzin,  AdBlue og HVO 100 Fossilfri diesel
  • Bilvask
  • Kør-videre-produkter
  • Fordelene opnås på Circle K, ingo og 1-2-3 tankstationerne.

De øvrige TTH-business partnere er:

  • LINDS Erhverv, Aktiv Personale, Ready2clean, Sortberg Hansen/ID Identity, Royal Unibrew/Holstebro Fadøl, IT Relation/Sotea og Struer Fysioterapi.  

Del på facebook