Claus Uhrenholt stopper i TTH Holstebro


10.06.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Beslutningen er taget efter drøftelser med Claus Uhrenholt og sker, fordi klubben ønsker en ny organisering af det sportslige set-up omkring holdet.

Da klubben har et ønske om at styrke den sportslige organisation med flere timer og gerne med to fuldtidstrænere, har klubben og Claus Uhrenholt aftalt, at han stopper som ligatræner i TTH Holstebro pr. 30/6-22.

Kæmpe tak til en respekteret klubmand
Claus Uhrenholt er en dygtig træner og en vellidt person, som ad flere omgange har været med til at udvikle klubben og opnå flotte sportslige resultater:

- Claus har stor andel i den udvikling, TTH Holstebro har gennemgået de seneste 30 år. Fra divisionshåndbold i Tvis-hallen i 1990’erne til DM-medaljespillet i 2021: Claus har været med hele vejen - ad flere omgange som træner og altid som TTH-mand, siger direktør John Mikkelsen, der er taknemmelig for den ekstra opgave, Claus Uhrenholt påtog sig, da Søren Hansen blev sygemeldt i december sidste år:

- Det var ikke en opgave, Claus selv havde ønsket. Men da jeg som direktør bad ham om at hjælpe os, sagde han ja. Også selvom han havde et civilt job, der skulle passes ved siden af. Men Claus sagde ja, fordi han ville hjælpe klubben. Han har ydet en kæmpe indsats, som vi altid vil huske. Dét, kombineret med masser af passion og en stor faglighed, kendetegner Claus, siger John Mikkelsen om Uhrenholt, der i løbet af sin tid i TTH Holstebro har vundet pokalguld, pokalsølv og tre DM-bronzemedaljer - den seneste i 2020.

- Meritterne vidner om, at vi har haft en rigtig dygtig træner i Claus, og han vil altid have en stor plads i TTH Holstebros historie, afslutter John Mikkelsen.

Flotte resultater i bagagen
For Claus Uhrenholt har de mange år i klubben været en spændende tid fuld af gode oplevelser, hvor han har været med til at føre holdet frem til flotte resultater.

- Jeg har haft mange fantastiske år i klubben, som har budt på gode oplevelser og et godt fællesskab. Jeg ser tilbage på en tid med godt trænersamarbejde i flere omgange, og hvor det lykkes os at opnå flotte sportslige resultater, siger Claus Uhrenholt.

Del på facebook