Corona svækker TTH Holstebro før bronze-kamp


15.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

To personer i TTH Holstebro blev i sidste uge testet positive for corona efter PCR-test. En spiller er ikke med i bronze-kampen mod GOG og flere træningspas er aflyst. 

I forbindelse med den ugentlige testprocedure i HTH Herreligaen blev det i sidste uge konstateret, at to personer i TTH Holstebro er testet positiv for coronavirus.

Allerede efter den første positive test lagde klubben plan for selvisolation og testning af spillere og personale i klubben, jævnfør myndighedernes retningslinjer for coronasmitte.

- Da vi blev bekendt med den første positive test, tog vi straks en række forholdsregler, så vi kunne mindske risikoen for yderligere smitte. Træningen blev aflyst resten af ugen, alle blev bedt om at lade sig PCR-teste flere gange, og de involverede parter blev naturligvis sendt i selvisolation, siger direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen.

Kort efter kom den anden positive test, og endnu engang er personen sendt i selvisolation ligesom diverse retningslinjer er blevet fulgt.

- Vi aflyste også weekendens træninger og fortsatte med at teste vores spillere og personale. Der er fuld kontrol på smittekæden, siger direktøren. Han erkender dog samtidig, at situationen har påvirket holdets forberedelser mod den afgørende medaljekamp:

- Det er selvfølgelig en kæmpe bet, at vi her op til den afgørende bronze-kamp ikke har kunnet træne sammen i en uge, og at vi må undvære endnu en spiller på vores i forvejen svækkede mandskab. Men vi holder humøret højt og er klar til at give alt i kampen om DM-medaljerne, slår John Mikkelsen fast.

Han oplyser, at ingen af de to coronasmittede har udvist symptomer hverken før eller efter de positive coronaprøver.

Del på facebook