Dagen før dagen: 'Det er fire små finaler'


21.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Kvalifikationsspillet står for døren! SønderjyskE gæster Gråkjær Arena, og med fire ”finaler” i vente er det vigtigt at komme godt fra start. 

- Det var neglebidende tæt, sidst vi mødte dem for tre uger siden. Lur mig, om ikke det bliver lige så tæt i morgen, indleder Jesper Munk, da snakken falder på fredagens kamp mod SønderjyskE.

TTH-mandskabet indtager sidstepladsen i kvalifikationspuljen, og derfor er man yderst opsat på at komme godt fra start:

- Vi kommer jo lidt fra baghjul og skal ”stjæle” point fra nogle af de andre hold i puljen. Det bliver fire små finaler, vi skal ud og spille. 

Skarpskytten er klar
Sætningen bliver leveret med et smil i mundvigen, og Jesper Munk er da også mere klar på den opgave, der venter - med god grund. Stregspilleren har nemlig været yderst effektiv med 8 mål på 9 forsøg i de seneste to kampe:

- Jeg er klar til at komme ind og udfylde en rolle, såfremt Toudahl og Claus får brug for mig. Selvom det er kampe med en anden betydning end dem, vi eksempelvis spillede i sidste sæson, så viste vi senest mod Skive, at vi kan skabe en vildt fed atmosfære i Gråkjær Arena og gøre dette til netop… små finaler. 

Personlig sponsor for Jesper Munk er Gaardhøje.

Har du endnu ikke købt billet til fredagens kamp mod SønderjyskE, så kan du gøre det ved at klikke her

Del på facebook