Dagens TTH-fan støtter både på lægterne og i supermarkedet


24.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Forud for fredagens kamp kårede klubben i samarbejde med Royal Unibrew ”Dagens TTH-fan”: En ung enhed, der i sandhed har vist støtte til holdet i den seneste tids med- og modgang. 

Inden fredagens kamp mellem TTH Holstebro og SønderjyskE kunne fløjtes i gang, skulle vi have styr på et vigtigt anliggende. Royal Unibrew havde udloddet 400 styks Faxe Kondi til ”Dagens TTH-fan” og de mange sodavand får med al sandsynlighed hurtigt ben at gå på. 

Vinderen blev nemlig de 150 unge TTH Dragons, der på tværs af alder, køn og klub har støttet ligaholdet den seneste tid.

Til hver hjemmekamp i marts og april har ungdomsspillerne fra henholdsvis Tvis, Mejdal, HH90 og Mejrup skabt en fantastisk stemning langs den ene endetribune og udgjort en vigtig ottende mand:

- Den tid hvor TTH Dragons har været på lægterne har været unik. De kom i en periode, hvor vi som hold var nede i kulkælderen. Derfor har det betydet alverden for os spillere, og for klubben generelt, at mærke den støtte, de har givet os - både når vi har været foran og vigtigst af alt, når vi har været bagud på måltavlen, fortæller Mathias Porsholdt.

Med en fortid i Lemvig-Thyborøn Håndbold kender stregspilleren alt til passionerede fanklubber og en god stemning i hallen. Derfor håber han også inderligt, at TTH Dragons er kommet for at blive:

- Det ville være fantastisk, hvis Dragons kunne blive fast inventar på endetribunen. Deres opbakning og jubelbrøl er med til at sætte gang i resten af publikum, og det er vildt fedt at løbe tilbage efter en scoring og se dem gå amok. 

’1 liter mælk og opbakning på fredag’
Magnus Bramming håber ligeledes, at TTH Dragons er kommet for at blive. Venstrefløjen afslører, at det også er udenfor Gråkjær Arenas betonmure, ungdomsspillerne kommer med god energi:

- Den anden dag stod jeg hos købmanden og pludselig kom nogle af Dragons-drengene fra Mejrup op til mig: ’Vi kommer og hepper på jer på fredag!’ Det er været virkelig fedt at opleve, hvordan de gang på gang er kommet i arenaen, og alle 60 minutter har gejlet os op. Det har jeg stor respekt for. 

Lad os håbe TTH Dragons er klar, når vi onsdag den 4. maj møder Lemvig-Thyborøn i årets (potentiel) sidste hjemmekamp. Du kan købe din billet til opgøret ved at klikke her

Personlig sponsor for Mathias Porsholdt og Magnus Bramming er NK Cykler og Restaurant SPRØD. 

Del på facebook