Damgaard: Den sku' ha' lidt ekstra gas


19.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Allan Damgaard og holdkammeraterne sejrede i årets sidste kamp med tilskuere på lægterne. Udover sejren og to point, så priser playmakeren sig lykkelig for de ekstra ressourcer, TTH-mandskabet har fået tilført de seneste kampe.

Er der én ting Allan Damgaard elsker, så er det at vinde håndboldkampe. At de bliver vundet på udebane mod naboerne fra Lemvig-Thyborøn gør kun oplevelsen endnu bedre. 

Derfor var det også en veloplagt Damgaard, der med råb og fagter fik tændt op under tilskuerne til gårsdagens kamp:

- Det er jo et lokalopgør og sågar den sidste kamp med tilskuere i år. Så den fik lidt ekstra gas, sagde playmakeren med et smil, da sejren var i hus:

- Vi havde noget, vi skulle have revancheret fra sidste kamp mod Lemvig, så det var fedt, at vi kunne tage sejren denne gang.

 

Ressourcerne til forskel
Playmakeren kan se tilbage på en god uge, hvor det er blevet til to sejre ud af to mulige. Forklaringen på dette, mener Damgaard, skal findes i de ekstra ressourcer, som er blevet tilført holdet:

- Vi nyder rigtig godt af, at flere spillere er kommet tilbage. Johan Meklenborg er tilbage og spiller en rigtig god kamp. Frederik Tilsted kommer ind og får spillet nogle minutter. Det betyder, at vi har flere vi kan skifte ud med, vi kan få flere pauser og dermed kan vi præstere på et højere niveau – også når kampene spidser til.

Men som bekendt blev Rom ikke bygget på én dag. Det ved Damgaard også og understeger, at der stadig er ting, som skal forbedres:

- Vores offensive spil skal vi have til at flyde bedre, og så skal vi have nogle flere point under bæltet. Men lad os håbe, at vi med hårdt arbejde kan bygge videre på denne uges fundament.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen. 

TTH Holstebro spiller næste kamp onsdag den 22. december klokken 20.00. Modstanderen er Aalborg Håndbold, og kampen bliver vist direkte på TV2 Sport. 

Del på facebook