Damgaard: Der skal ild i Gråkjær Arena


01.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Skuffelsen var stor i Skive i lørdags, og dét skal gå ud over BSH mener Allan Damgaard, der samtidig sender et ønske afsted mod tilskuerne i Gråkjær Arena.

Efter en skuffende præstation mod oprykkerne fra Skive fH lørdag eftermiddag, indstiller TTH-mandskabet sig i disse dage på næste opgave: BSH hjemme i Gråkjær Arena mandag aften.

Allan Damgaard håber, at følelserne efter nederlaget i Skive kan bruges konstruktivt i kampen mod BSH:

- Vi var langt fra tilfredse med vores egen præstation efter lørdagens kamp. Forhåbentlig kan vi bruge den vrede og fandenivoldskhed, når vi spiller mod BSH på mandag. Det skal i hvert fald ikke være det samme aftryk, vi sætter på dén kamp.

Til tilskuerne: Vi har brug for jer
Seneste kamp hjemme i Gråkjær Arena bød på en sejr over rivalerne fra Skjern Håndbold. Her opstod en fantastisk stemning – og nærmest vildskab – mellem tilskuerne og TTH-spillerne, og netop denne stemning håber Allan Damgaard kan opstå igen mod Bjerringbro-Silkeborg:

- Vi så i kampen mod Skjern, hvor svært det kan være for modstanderholdet at spille i Gråkjær Arena, når det syder og koger og kampen er tæt, siger Damgaard og sender samtidig en opfordring til hjemmepublikum:

- Jeg vil gerne på hele holdets vegne sende en opfordring til, at vi kan få lignende stemning til kampen på mandag. Vi jagter alle elementer og muligheder for at få en sejr, og et tændt hjemmepublikum er en af de helt afgørende elementer i jagten på et godt resultat.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.
Du kan fortsat nå at sikre din billet til kampen mod BSH på mandag klokken 18.30. Køb din billet ved at klikke her.

Del på facebook