Damgaard vil udfordre de danske mestre


20.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Allan Damgaard har en god mavefornemmelse inden han sammen med holdkammeraterne tager imod de danske mestre fra Aalborg Håndbold onsdag aften.

TTH Holstebro-mandskabet har knap nok fået vasket kamptrøjerne efter søndagens sejr, inden de skal iføre sig dresset igen onsdag aften. Her er modstanderen de danske mestre fra Aalborg, men det skræmmer ikke Alan Damgaard:

- Jeg har en god følelse forud for kampen mod Aalborg. Vi har spillet to nærmest identiske kampe mod dem i grundspillet. Forskellen har været, hvem der var skarpest de sidste 10 minutter. På hjemmebane i efteråret scorede vi på vores chancer til sidst og vandt kampen. I Aalborg brændte vi på vores chancer de sidste 10 minutter og tabte kampen.

Der skal knokles
Holstebro-mandskabet har vundet deres to første slutspilskampe med henholdsvis seks og fem mål. Fællesnævner for begge opgør har været hård, fysisk fight, hvilket også kan blive tilfældet onsdag aften:

- Der venter endnu en knaldhård kamp mod Aalborg. Vi har lavet henholdsvis 33 og 34 mål i de første to kampe, og kan vi kan score lige så mange mål onsdag, giver det et godt udgangspunkt. Det handler om at knokle igennem hele kampen og lukrere på Aalborgs fejl, afslutter Damgaard.

Du kan se kampen mod Aalborg direkte på TV2 Sport onsdag klokken 20.30. Vi varmer op til opgøret på vores Facebook-side fra klokken 19.30, hvor direktør John Mikkelsen får besøg af gæster i studiet.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook