De forsvarende mestre fik kamp til stregen


08.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: FotoReza

Det blev ikke til point i damernes sidste hjemmekamp i sæsonen mod de forsvarende danmarksmestre. Gæsterne fra København løb med en 26-22 sejr efter at have fået kamp til stregen i store dele af opgøret.

TTH Holstebro formåede fuldt ud at byde København Håndbold op til dans i DM-slutspillet til den sidste hjemmekamp i sæsonen. Lige fra start var man godt med mod det stærke mandskab, og efter stillinger på 5-5 og 10-10 blev det endda TTH Holstebro, som kunne gå til pausen med en føring på hele 17-13. 

- Ingen af os havde forventet at første halvleg ville gå så godt. Det er den periode i kampene, hvor vi har haft flest problemer, så det var faktisk ret overraskende, siger Sarah Stougaard. 

Den imponerende flotte halvleg skulle dog vise sig, at være svær at leve op til efter pausen. Der var rent ud sagt meget få lyspunkter i kampens sidste 30 minutter, hvor blot fem TTH-scoringer blev sat i kassen.

- Det var fedt at vi kunne tage fusen på dem i første halvleg, og jeg troede helt ærligt at vi endelig skulle få point i slutspillet, da vi gik til pause. Desværre blev det ikke tilfældet, og vi må erkende at vi går ned som hold i anden halvleg, siger Sarah Stougaard. 

Opgøret mod København blev den sidste hjemmekamp for Sarah og syv andre i TTH-dametruppen. Med dagens nederlag er TTH Holstebro nemlig definitivt ude af DM-slutspillet. For Sarah var det specielt at spille den sidste kamp i Gråkjær Arena. 

- Jeg vil savne at have hjemmebanekampe i TTH Holstebro. Det er få steder, hvor man oplever en så flot opbakning til damekampe, og der er altid et smil til os i Arenaen fra vores fans. Det gør klubben speciel i min optik, slutter Sarah Stougaard. 

TTH Holstebro har to kampe tilbage i DM-slutspillet. Begge kampe spilles på udebane mod henholdsvis Odense Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub.

 

TTH Holstebro # København Håndbold 22-26 (17-13)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Sara Kececi 0/1 (0%) Louise Egestorp 7/31 (22%) 
Mål: Inger Smits 5, Sarah Stougaard 4, Lærke Christensen 4, Kaja Nielsen 3,  Emilie Bertelsen 2, Sofie Østergaard 2,  Lyn Knippenborg 1, Laura Jensen 1. 
Udvisninger: 3

Kampstatistik København Håndbold
Redninger: Johanna Bundsen 13/27 (48%) Amalie Milling 0/5 (0%) Emily Sando 0/3 (0%) 
Mål: Mai Kragballe 8, Anne De La Cour 5,  Louise Føns 3,  Debbie Bont 3, Annika Meyer 2, Kelly Dulfer 2, Jenny Alm 2, Maria Lykkegaard 1.
Udvisninger: 1

Del på facebook