Den 8. mand skal med på banen


27.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

I håndbold taler man ofte om, at publikum kan udgøre ”Den 8. mand”. Josip Cavar og resten af TTH-mandskabet håber, at publikum vil være den 8. mand med klap, hep og råb til morgendagens kamp mod Sporting CP.

Ifølge regelsættet må der kun være syv spillere pr. hold på en håndboldbane. 
Men faktisk kan der opstå en ekstra spiller på lægterne, når publikum stempler ind, og lægger tryk på modstanderne.

Netop denne 8. mand vil TTH-spillerne meget gerne have med ind på banen til tirsdagens European League-kamp mod Sporting CP:

- En god atmosfære i Gråkjær Arena betyder alt for os, fortæller målmand, Josip Cavar og drager paralleller til sidst, TTH-mandskabet spillede European League-kamp:

- Kampen mod Trimo Trebnje er et godt eksempel på, hvor betydningsfuld hjemmepublikum kan være. Her stod vi i samme situation: Bagud med seks mål inden returkampen, men med en tro på, at tingene kunne lykkes på hjemmebane. Vi vandt – i høj grad fordi vi fik skabt en fantastisk kulisse i samspil med publikum – og vi håber tilskuerne er med til at skabe den samme oplevelse mod Sporting CP i morgen.

Kom i Gråkjær Arena og vær med til at hjælpe TTH-herrerne, når de jagter en plads i det europæiske gruppespil. Køb dine billetter her. 

Personlig sponsor for Josip Cavar er Smith Knudsen Advokatfirma.

Del på facebook