Den ukendte TTH'er: Holstebro er drømmen


29.07.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo

Med turen til Holstebro tager Jesper Munk også turen mod drømmen om den danske liga. Lær vores nye stregspiller bedre at kende her.

Navnet Jesper Munk vækker måske ikke stor genkendelse i håndboldanmark… endnu. Men fra denne sæson skal stregspilleren fra Hornbæk tørne ud for TTH Holstebro. Og han glæder sig:

- Det har altid været en drøm for mig at spille i den danske liga og faktisk også i TTH Holstebro. Jeg kommer fra en lille klub i Nordsjælland, hvor foreningslivet blev vægtet højt. Det virker til, at det samme er tilfældet i TTH Holstebro, siger Munk og uddyber:

- Her er der plads til det enkelte menneske samtidig med, at man er en stor klub, der har styr på tingene. Det har altid været et mål at komme hertil, så da muligheden bød sig tog det ikke lang tid at sige ja.

 

At give og tage…tæsk
De seneste tre år har Jesper Munk tørnet ud fra ØIF Arendal i den bedste norske række, hvor han blandt andet var med til at vinde mesterskabet i sæsonen 2018/2019. Selv vil Munk kategorisere sig som en hurtig stregspiller, der ikke er bange for at tage kampen op:

- Jeg er en tovejsspiller og en rykkende stregspiller, der kan rykke i rummene når forsvaret går frem. Jeg er hurtig frem ad banen, og så giver jeg den gas i forsvaret, hvor jeg kan dele nogle tæsk ud.

Netop det sidste får de nye holdkammerater i Holstebro at mærke i disse uger, hvor holdet træner frem mod sæsonstart.

Jesper Munk & co. spiller træningskamp mod Ribe-Esbjerg Håndbold fredag den 31. juli kl. 14.00. Entre er gratis, men der kræves billet grundet Covid-19. Billetter kan trækkes på vores hjemmeside.

Personlig sponsor for Jesper Munk er Gaardhøje.

Del på facebook