Der skal gang i heksekedlen


12.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

TTH Holstebro tager forskud på weekenden, når de torsdag aften spiller hjemme imod KIF Kolding. Rasmus Kier håber folk vil tage turen forbi Gråkjær Arena og sammen kæmpe om sejren.

Sidste hjemmekamp i Gråkjær Arena endte med en sejr over TMS Ringsted efterfulgt af en hyggelig omgang aftermatch i Svanebaren.

Torsdag håber vi at kunne gentage succesen, når KIF Kolding kommer forbi Gråkjær Arena. Struer Kleinsmedie er sponsor ved Aftermatch, og vil stå klar med øl og sodavand – såfremt det bliver til en TTH-sejr.

Rasmus Kier bifalder initiativet og håber, at folk vil komme i hallen torsdag aften:

- Jeg synes det er en god måde at være sammen på: Spillere, sponsorere, fans, frivillige. Det er fedt at vi kan fejre sejre sammen, siger fløjspilleren. 

'Svært at være udebanehold'
Inden initiativet kan søsættes, kræver det dog en sejr over Kolding-mandskabet, der er sultne efter point. Derfor kræver det både en indsats på banen og på lægterne:

- Gråkjær Arena er et intenst sted at spille. En rigtig håndboldarena, siger Rasmus Kier, der inden denne sæson tørnede ud for Århus Håndbold og derfor tydelig kan huske, hvordan det var at være udebanehold:

- Tilskuerne sidder tæt på banen og det skaber en fed atmosfære. Det kan blive en rigtig heksekedel, og i sådan en kulisse kan det være svært at være udebanehold. Derfor håber vi selvfølgelig folk vil være med til at skabe en god kulisse på torsdag, afslutter højrefløjen. 

Personlig sponsor for Rasmus Kier er Hvide Sande Bryghus. 
Du kan stadig nå at købe din billet til kampen mod KIF Kolding ved at klikke her.

Del på facebook