'Det bliver årets kamp'


01.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Sæsonen er først lige startet, men allerede nu er der udsigt til en af sæsonens allerstørste brag i Gråkjær Arena. 

I pokalkvartfinalen møder Bramming & co. nemlig de danske mestre fra Aalborg Håndbold.

- Den kamp bliver en oplevelse. Med potentielt 3.000 tilskuere i ryggen vil vi udfordre Aalborg, og sikkert er, at det bliver et brag af en kamp, siger Magnus Bramming. Mere info om endelig kampdato og billetsalg følger senere.

Bramming viste tænder
Venstrefløjen var mandag tilbage i barndomsklubben i Roskilde, og her fik de fremmødte familiemedlemmer og venner fra det sjællandske en Bramming-opvisning gennem hele kampen. 13 mål på 13 forsøg blev det til fra Brammings hånd, i en ellers spændende kamp mod HØJ Elite: 

- Med seks nye spillere og med fortsat fire etablerede spillere ude med skader, vil der nok gå lidt tid endnu, inden vi helt finder hinanden. Men der var flere gode ting som lykkedes, da vi satte os på kampen, slutter Bramming og roser samtidig målvogter Ronnie Nikolaisen for en stærk præstation.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant SPRØD.

Masser af spændende håndbold i Gråkjær Arena den kommende uge
Næste gang du kan opleve Bramming og co. er søndag den 5.september når der er knald-eller-fald-kamp i European League mod RK Trimo Trebnje. Kampen spilles klokken kl 18.00. 

Ligapremieren i Gråkjær Arena ligger heller ikke langt væk. Næste onsdag, den 8. september, gæster Morten Olsen, Mathias Gidsel og resten af GOG-mandskabet Holstebro. Denne kamp fløjtes i gang kl. 20.30, og du kan købe dine billetter her.

Del på facebook