Det Faglige Hus støtter talentarbejdet i TTH Holstebro


29.04.2019 | Af Morten Toft

Det Faglige Hus har indgået et partnerskab med TTH Holstebro, hvor begge parter kan opnå stor værdi ved samarbejdet. En del af samarbejdet går på, at hver gang en person melder sig ind i Det Faglige Hus via TTH Holstebro, modtager klubben en økonomisk bonus på kr. 1.500,- som går til talentarbejdet i klubbens ungdomsafdeling og samarbejdsklubber. 

MERE INFO OG MELD DIG IND HER

TTH-direktør John Mikkelsen glæder sig over den nye aftale med en national virksomhed:

- Vi har i de seneste to år haft et godt partnerskab med Det Faglige Hus, og det har medført at vi nu er klar til at udvide samarbejdet. Vi vil gøre vores til at Det Faglige Hus kommer til at være en synlig partner i klubben. Det primære fokus med denne aftale er, at vi sammen kan være med til at sikre vores ungdomsafdeling og klubbens samarbejdsklubber en økonomisk gevinst til talentarbejdet, siger John Mikkelsen.  

Det Faglige Hus: TTH Holstebro har de gode værdier, der er værd at støtte

Kommunikationchef i Det Faglige Hus, Mette Jul, ser frem til at starte det nye samarbejde med TTH Holstebro, som de ser som en stærk medspiller:

- Når vi indgår et samarbejde med en sportsklub, så kigger vi på flere ting hos klubben. Hvad er klubbens størrelse, sportslige bedrifter, klubbens netværk og ikke mindst værdierne i klubben? Når vi kigger på disse kriterier, så er TTH Holstebro et oplagt valg som en udvidet samarbejdspartner, siger Mette Jul, og sætter ord på aftalen, som skal støtte talentarbejdet i klubben:

- I Det Faglige Hus har vi lavet en aftale med TTH Holstebro, som udover en stærk markedsføring, også bygger på konceptet "Noget for noget". Vi ønsker et samarbejde, som både har til formål at støtte klubben, og samtidig have et partnerskab som går begge veje. Derfor ser vi bonus-delen som en stærk løsning for både det Faglige Hus, som får nye medlemmer, og TTH Holstebro som får en økonomisk støtte til talentarbejdet, siger Mette Jul. 

Fakta: Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste og upolitiske fagforening med a-kasse for alle.

Uanset hvilket job du har, kan du blive medlem i Det Faglige Hus. Dine ansættelsesvilkår fortsætter uændret, og din anciennitet følger med. Indtil videre har 143.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, som er den fagforening og a-kasse, der oplever den største vækst i Danmark.

I Danmark har vi fagforeningsfrihed, du kan derfor frit vælge, hvilken fagforening du vil være medlem af.

Få mere info og meld dig ind i Det Faglige Hus via linket herunder, hvorved du støtter talentarbejdet i TTH Holstebro med kr. 1.500,-.

MERE INFO OG MELD DIG IND HER

Mød Det Faglige Hus til kampen mod Aalborg Håndbold den 30. april 

Det Faglige Hus er eventpartner til TTH's kamp i DM-slutspillet mod Aalborg Håndbold. Du kan møde dem i foyeren og i VIP-loungen, hvor de har en konkurrence med flotte præmier på spil. 

Del på facebook