"Det irriterer mig lidt..."


10.09.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Anfører, Christoffer Cichosz, var ikke helt tilfreds i kampens første 30 minutter mod Mors-Thy. Men så kom anden halvleg...

- Det irriterer mig, at jeg ikke scorede på de der chancer i første halvleg. Men jeg er rigtig glad for, at jeg i anden halvleg fik vist, at jeg godt kan putte dem i kassen, siger Christoffer Cichosz.

Som topscorer for TTH Holstebo med 7 mål, fik anføreren sat sit præg på kampen. Og med et Mors-Thy forsvar der gik højt på værterne, var der godt med albuerum inde på stregen.

- De havde måske set Enderleit, Mensing og Meklenborg skyde i Ribe. Så de ville rigtig gerne langt frem, som var det, Jesper og jeg lukrerede på, siger Christoffer Cichosz.

Gennem en intens holdfight, en skærpet indsats den sidste halve time og målmandsredninger på henholdsvis 45% og 50%, fik Cichosz & Co. vendt en tæt kamp til en solid sejr i den første hjemmebanekamp i Gråkjær Arena.

- Vi skal være bedre i sådan en kamp, og det syntes jeg virkelig også, vi viste i anden halvleg. Der moste vi dem bare på intensitet og kvalitet. Det havde jeg savnet, siger Christoffer Cichosz, der trods irritation i første halvleg, ender med at positivt indtryk af kampen.

- Følelsen af at blæse et hold af banen. - Det synes jeg er fedt, slutter anføreren af. 

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen og Blindkilde.

Del på facebook