"Det kræver 60 minutters fuld fokus"


23.11.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Spørger man assistenttræner Claus Uhrenholt, kræver det 60 minutters håndbold med fuld fokus, hvis hans mandskab skal have point med hjem fra Fredericia onsdag aften.

I sidste uge brød man Ribe-Esbjergs sejrsstime. Onsdag aften skal TTH så forsøge at stoppe stimen hos modstanderne Fredericia HK, der ikke har tabt siden 18. oktober. Derfor har man naturligvis stor respekt for sidste års ligaoprykkere:

- Fredericia har en rigtig god hjemmebane, og de har fået stabiliseret deres forsvar efter Rasmus Boysen er kommet til. De spiller noget rigtig fint håndbold, der er seværdigt og med masser af fart, siger assistent Claus Uhrenholt, og nævner Kristian Stoklund, Anders Kragh Martinussen og Nicolaj Nørager som de holdets største profiler.

’De løber på alt’
De gode takter hos Fredericia betyder, at der stilles høje krav til TTH-mandskabet forud for onsdagens opgør:

- Vi skal sørge for, at vi har en god defensiv, og så skal vi passe på bolden, når vi har den. Fredericia løber på alt, så det er vigtigt at komme hurtigt hjem i forsvaret og tage fat.

Netop det at tage fat bliver et fokuspunkt i TTH-lejren:

- Fredericia er dygtige, når de kommer ud på 6., 7. og 8. aflevering, og der er pres på forsvaret. Derfor skal vi have slået deres spil i stykker, og det kræver fuld fokus alle 60 minutter, afslutter Claus Uhrenholt.

Personlig sponsor for Claus Uhrenholt er JJD.

Del på facebook