Det siger spillerne om RNL


21.09.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

I aften går det løs i Gråkjær Arena. Men hvor første runde i EHF cuppen blev en walk over uden kamp, bliver aftenens modstander mod Rhein Neckar Lowen en mere hårdfør affære. Med landsholdsspillere på samtlige pladser, er det et stjernebesat - men ikke uoverkommeligt - mandskab, som TTH Holstebro møder. Hør hvad spillerne har at sige om kampen

SEBASTIAN FRANDSEN:

- Det bliver en spændende kamp. De er et verdensklassehold, og det er altid sjovt at matche op imod nogle af de bedste. Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan præstere imod dem.

AARON MENSING:

- Først og fremmest ser jeg frem til mine første europæiske kampe. Vi skal selvfølgelig have respekt for opgaven og modstanderen, men jeg tror, vi har en god chance, hvis vi står godt i forsvaret, vores målmænd rammer dagen, og vi løber med dem.

ALLAN DAMGAARD;

- Jeg tror meget på en overraskelse set over 2 kampe. Vi er længere fremme, da sæsonen i Danmark allerede er startet. Den tyske starter først til oktober, så jeg håber, at vi er i bedre kampform. Og så må vi erkende, at vi nok håber, at Kohlbacker ikke spiller i den første kamp pga en skade. Ham tabte vi til sidste år.

JESPER MUNK: 

- Det bliver en fed kamp at spille. Det er et verdensklassehold, der kommer til Gråkjær og Holstebro. Vi er nødt til alle mand at tro på sagerne. Måske være lidt overtændte og så bare gå all in. Jeg glæder mig helt vildt og ved, at resten af drengene også gør det.

TOBIAS BAY:

Det bliver helt klart to bemærkelsesværdige kampe mod dem, men samtidigt tror jeg meget på, vi overrasker dem med vores gode kampform. Vi skal spille vores gode spil og fremover stepperne og vise dem, hvad vores hjemmebane Gråkjær Arena står for. Jeg glæder mig helt vildt til kampen.

Del på facebook