Det sportslige set-up styrkes i TTH Holstebro


16.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

TTH Holstebro er klar med ansættelse af ny målmandstræner. Den mangeårige ligaprofil Søren Rasmussen bliver fra 1.juli 2022 en del af klubbens trænerteam.

Grundet Michael Bruuns opgaver hos DHF og SG Flensburg-Handewitt har TTH Holstebro skulle finde en fremtidig afløser på målmandstræner-posten. Derfor har klubben indgået en toårig aftale med Søren Rasmussen, der starter i klubben 01.07.2022.  

Han ansættes i en deltidsstilling og vil være fast tilknyttet TTH-mandskabet til træning og til alle kampe. Det betyder, at timetallet omkring denne opgave er blevet opprioriteret. 

Den 45-årige Søren Rasmussen har i mange år været en af ligaens allerbedste målmænd. Til sommer lægger han dog håndboldskoene på hylden for at gå trænervejen – noget man glæder sig meget over i TTH Holstebro:

- For os er tilgangen af Søren Rasmussen et udtryk for, at vi gerne vil fortsætte med at udvikle klubbens sportslige set-up, og at vi har ambitioner om at være en del af toppen af dansk herrehåndbold, siger direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen.

- Med sin lange og flotte karriere har Søren som person og som håndboldmand masser at byde ind med til klubben, til holdet og til vores målmænd. Han er en vindertype, og en som hele tiden forsøger at dygtiggøre sig selv og de personer, han arbejder med. Alt i alt er han meget professionel i sin tilgang til opgaven, og vi glæder os til samarbejdet, uddyber direktøren.

Søren Rasmussen: En opgave jeg ikke kunne sige nej til

Efter mange år som målmandsprofil i den danske liga, passer opgaven og jobbet i TTH Holstebro rigtig godt ind i fremtidsplanerne hos Søren Rasmussen:

- For mig er opgaven i TTH Holstebro meget attraktiv, da der er tale om en topklub i Danmark, og en klub med mange spændende ambitioner og drømme. Derfor er tiden nu inde til at stoppe den aktive karriere for at blive en god målmandtræner, for at gøre målmandsdelen endnu stærkere i TTH Holstebro, og ikke mindst for at blive en del af et trænerteam med to gode trænere i Søren Hansen og Claus Uhrenholt, siger Søren Rasmussen, der vil gøre alt for at få en god afslutning i målet hos Ribe-Esbjerg HH.

Søren Rasmussen kommer til TTH Holstebro med masser af erfaring på højeste niveau som ligaspiller i Danmark, i den tyske Bundesliga og på landsholdet. Tidligere har han vogtet målet i Viborg HK, AaB Håndbold, Flensburg-Handewitt, Bjerringbro-Silkeborg og Ribe-Esbjerg HH. Desuden har han spillet 41 landskampe for Danmark.

Del på facebook