"Det var en fornøjelse"


06.02.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Christian Jensen fik sig en flot debut i TTH-trøjen da han fik comeback i kampen mod GOG.

Christian Jensen har ikke spillet en håndboldkamp siden november 2019.
GOG har ikke tabt en håndboldkamp siden december 2019.

Begge ting blev der dog lavet om på lørdag eftermiddag, da højrefløjen fik comeback fra en alvorlig knæskade, og sammen med holdkammeraterne sikrede sig en overbevisende sejr over GOG.

- Det var fantastisk at være tilbage, og det er en kæmpe lettelse, at kampen gik godt for mig personligt. Som hold spiller vi super koncentreret og holder os til den plan, vi har lagt. Det var en fornøjelse, udtaler Christian Jensen efter kampen.

’Jeg ville allerhelst bare vise, hvad jeg kan’
Højrefløjen kom til klubben i sommers, hvor han og kæresten Caroline byttede grænselandet og SønderjyskE ud med TTH Holstebro. Det første 7 måneder har han dog måtte se til fra sidelinjen grundet en korsbåndsskade:

- Det har kriblet i kroppen lige siden vi flyttede herop. Det har været nogle lange måneder, hvor man har genoptrænet for sig selv og allerhelst bare vil vise, hvorfor man er kommet til klubben, siger Christian Jensen, der med seks mål i dagens kamp gav prøver på sit repertoire.

Selvom der ifølge hovedpersonen mangler lidt procenter endnu, så er han glad for at være tilbage:

- Jeg er ikke dér, hvor jeg var før skaden. Det tager tid at finde feeling med bolden og banen, men det kommer stille og roligt dag for dag.

For nu kan Jensen dog nyde god TTH-debut og to point mod førerholdet GOG.

Personlig sponsor for Christian Jensen er Sparinvest.

Del på facebook