Ditte Vind før ligastart: Jeg glæder mig helt sindssygt


27.08.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

En længeventet liga-sæsonstart ligger lige rundt om hjørnet for TTH’s damer, der på torsdag kl. 18.00 kickstarter en ny sæson mod EH Aalborg.

8 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag.

Det er kamphistorikken for TTH Holstebro i opstarten, hvor rigtig meget er lykkedes til UG-kryds og slange. TTH’s nye målvogter, Ditte Vind, håber at holdet kan fortsætte i samme spor på torsdag mod EH Aalborg.

- Vi har haft en rigtig fed og spændende opstart, som har givet selvtillid og tryghed hos os, og det er netop dét vi skal tage med videre til kampen mod EH Aalborg. Så på den måde skal vi fortsætte i samme spor, selvom mange af os - kvag vores første ligakamp - vil være lidt nervøse. Det bliver spændende at se, hvordan de første 10 minutter kommer til at se ud. Jeg tror, vi lige skal ryste nerverne af os, inden vi finder trygheden på den nye hjemmebane, siger Ditte Vind forud for sin liga-debut i TTH Holstebro.

Mange ting bliver gjort rigtigt af truppen lige nu, hvis man spørger Ditte Vind.

- Jeg synes, alle arbejder meget effektivt og struktureret. Vi snakker rigtig meget til træning og bruger tid på at arbejde mod det samme mål. Hvordan får vi den enkeltes spillers kompetencer i spil, og hvordan vil vi gerne dække op. Det er sådan noget, vi går og arbejder med. På den måde har vi været gode til at fastholde et mål og en struktureret proces. Derudover må jeg bare sige, at pigerne er gode til at give noget af sig selv, hvilket giver stor tro på fællesskabet, fortæller Ditte Vind.

Og netop at give sig selv fuldt ud, bliver der brug for på torsdag mod EH Aalborg, hvor der skal fart i benene for at følge med nordjyderne:

- Jeg synes Aalborg er et spændende hold med meget speed i benene, hvor både Cecilie Mørch og Line Berggren Larsen er i fokus. Hvis vi kan holde dem og deres skydeglade fløje på plads, så bliver vores job lettere. Derudover har de fået tilgang af svenskeren Hanna Åhlén som bliver spændende at følge. Jeg husker hende fra ungdomslandsholdet, og det bliver spændende at se, hvad hun har taget med til Danmark, siger Ditte.

Der er ikke tvivl om glæden og forventningerne hos Ditte Vind, som står overfor sin første officielle hjemmekamp for TTH Holstebro mod EH Aalborg.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til min første officielle hjemmekamp i TTH-trøjen! Jeg håber, der kommer en masse mennesker i hallen, som hjælper os med at skabe stemning og gejst. Jeg håber, de kan hjælpe os til to point, og at de tager godt imod mit brøl ud til dem. Jeg har varmet stemmen op hele sommeren, slutter Ditte med et stort smil.

TTH Holstebro møder EH Aalborg torsdag den 29. august kl. 18.00 i Gråkjær Arena. TTH-herrerne følger trop mod Mors-Thy Håndbold kl. 20.00.

Køb din billet til kampene HER

Del på facebook