Ditte Vind: Månedens TTH profil


11.01.2020 | Af Louise Boo

Det var godt og sikkert spil i TTH målet, som sikrede Ditte Vind prisen som Månedens TTH-spiller i december.

"Sådan" og "JAAA!" Ditte Vind er ikke bleg for at fejre redninger, - også så de kan høres helt op på de øverste tribuner. Og da TTH-målmanden har ligget højt i redningsstatistikkerne den seneste måned, har der været rigtig mange anledninger til knyttede næver og jubeludbrud. Det var derfor også fuldt fortjent, at Ditte Vind fik overrakt prisen som Månedens TTH-profil.

"Det er en stor ære at få titlen. Jeg håber, det er med til at vise, at mit forsvar og jeg er på rette vej efter et halvt års arbejde og træning. Jeg har fundet en god rytme med forsvaret, så det bare mega fedt at få skud på mål, når jeg kan forudse, hvor skudene kommer. Kan jo ikke rigtigt gøre det alene", siger Ditte Vind.

Udover gode kampe i ligaen, var det blandt andet to flotte præstationer i Santander Final4, som fik pilen til at pege i retrning af den 26-årige TTH-målmand. I perioder af kampene lukkede Ditte Vind helt ned for Ikast-Herning og senere mod København.

Personlig sponsor for Ditte Vind er Sortberg+Hansen. Det er Nørre Vosborg, som præsenterer Månedens TTH-profil.

HUSK at følge med på Ditte Vinds nypublicerede blog. Der ligger allerede tre indlæg med alt fra intro til bloggen, Dittes sjove Tinder-profiltekst og 23 grunde til hvorfor hun spiller i shorts.

Læs med på: https://dittevind.com

Del på facebook