Ditte Vind: Vi har flere ting i værktøjskassen


28.12.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

Ditte Vind var samtidig stolt og ærgerlig da hun skulle sætte ord på lørdagens Final4-semifinale mod Herning-Ikast

Den karismatiske målvogter var toneangivende i eftermiddagens Final4-semifinale mod Herning-Ikast. Med en redningsprocent 45% satte hun et markant aftryk på opgøret, og blev ligeledes kåret til kampens spiller. Alligevel stod Vind med blandende følelser efter semifinalenederlaget:

- Jeg er sindssyg ærgerlig. Hvis vi skulle have slået Herning-Ikast, så skulle det have været i dag. Mit forsvar gør det vildt godt, og jeg tager resten der, kommer på mål. Men vi får bare ikke gjort noget ved det i angrebet, og det ender med at afgøre kampen.

Træner Pether Krautmeyer stod med samme følelse:

- Vi havde chancen i dag mod HIH, og netop derfor gør det måske også mere ondt, at vi ikke fik sejren til sidst.

Forsvarsspil til UG
Svenskeren er dog også stolt af sit holds præstation lørdag eftermiddag:

- Jeg er stolt af dagens forsvarsspil og målmandsspil. Pigerne knokler helt vildt og Ditte Vind bliver helt fortjent kampens spiller. Desuden får vi langt bedre styr på vores angrebsspil i 2. halvleg. Jeg synes man kan mærke, at vi kan mange flere ting, end vi kunne i starten af sæsonen, så vi er på rette vej.

Ditte Vind føler ligeledes at der er kommet flere redskaber i værktøjskassen. Og det kan bruges til bronzekampen mod København Håndbold søndag:

- Vi har meget mere at byde på denne gang. Vi har udviklet os rigtig meget som enhed og som hold, siden vi mødte København sidste gang. Vores forsvarsspil er helt anderledes end dengang i efteråret, og det kan være med til at styrke os mod KBH. Vi har flere løsninger vi kan hive op af hatten og andre spillere som kan byde ind. Så vi er klar til i morgen, afslutter målvogteren.

TTH spiller kamp om 3. pladsen søndag klokken 13.30. Du kan stadig nå at købe billet til søndagens finalekampe på tthholstebro.dk

Personlig sponsor for Ditte Vind og Pether Krautmeyer er Sortberg+Hansen og Vestforsyning.

Del på facebook