Dobbelt sort onsdag i TTH Holstebro


15.09.2021 | Af Nanna Gantriis

Først kom meldingen om Jonas Gade brækkede tommeltot. Tre timer senere blev ondt værre, da det blev bekræftet, at Frederik Tilsted også i længere tid bliver en del af skadeslisten i TTH Holstebro. 

Håndskaden hos Frederik Tilsted er desværre mere slem end først antaget. En ny scanning viser, at den stærke playmaker har pådraget sig et brud på håndleddet, og dermed venter der ham en pause på omkring otte uger. 

Det betyder, at rammerne forud for fredagens kamp mod Fredericia Håndbold er yderligere besværliggjort, da TTH Holstebro nu i de næste måneder må undvære de to nye spillere Jonas Gade og Frederik Tilsted.  

7 skadede. 11 tilbage  
Skadessituationen vil fysisk presse de tilbageværende spillere i en periode, hvor klubben både har ligakampe og European League på programmet.  

- Jeg kan ikke huske, hvornår klubben sidst har været så uheldig med skader, siger en ærgerlig direktør i TTH, John Mikkelsen. 

- Skaderne er stort set alle tilfældige faldskader, der er sket i kampsituationer. Vi har et helt hold siddende udenfor, og derfor ser jeg et hårdt program udfolde sig for de tilbageværende 11 spillere i den kommende tid, siger direktøren.  

Trænerduo må blande kortene… igen. 
Søren Hansen og Claus Uhrenholt har tidligere lykkedes under perioder med mange skader – senest gennem hele foråret, hvor man mod alles forventning kæmpede om DM-medaljer med små ressourcer: 

-Vores trænerteam har flere gange sat gode, alternative opstillinger på banen. Jeg ved at holdet selvfølgelig vil tage udfordringen op, og forsøge at få så mange point hjem som muligt, siger TTH-direktør John Mikkelsen, og forklarer betydningen af de to nye skader til Gade og Tilsted. 

- I Jonas og Frederik har vi fået to gode spillere og to gode personligheder til klubben. Allerede nu har de vist højt niveau og givet prøver på deres potentiale, hvilket vi kommer til at mangle de kommende uger og måneder. Vi rykker alle lidt tættere sammen i truppen og i klubben, og nu rettes fokus mod at skabe nogle gode resultater den kommende tid, afslutter TTH-direktør John Mikkelsen.  

Kom med til Brammings rekordfest 
Når TTH-spillerne på fredag kl. 19.00 møder mod Fredericia Håndbold i Gråkjær Arena, vil der ud over kampen om de to point, også foregå en større hyldest af en af klubbens store profiler. Venstrefløjen Magnus Bramming sætter nemlig klubrekord og dette fejres med diverse tiltag. Se programmet her. 

Du kan være med til fejringen af Magnus Bramming. Køb dine billetter her

Personlig sponsor for Jonas Gade og Frederik Tilsted er Grisehandler Jesper Madsen og STS Biler. 

Del på facebook