'Drengene står sammen'


17.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med skaden til Christoffer Cichosz har trænerteamet i TTH nok engang været nødsaget til at finde nye løsninger. Hør her status forud for kampen mod Skanderborg Håndbold.

Med anfører Christoffer Cichosz ude i minimum fire uger, har Søren Hansen og Claus Uhrenholt måtte revurdere spilkonceptet forud for kampen mod Skanderborg Håndbold søndag aften:

- Vi har brugt ugen på at træne godt på nye koncepter og øve allerede eksisterende forsvarsformationer, siger cheftræner Søren Hansen.

Han anerkender, at tabet af holdets anfører er en stor bet. Samtidig understreger han dog også troen på egne evner:

- Vi er stadig et godt håndboldhold med en flok talentfulde spillere - også selvom vi mangler vores anfører, siger han og fortsætter:

- Jeg mærker en stor lyst hos drengene til at stå sammen og løfte i flok. De har hele året arbejdet godt som et hold, og de har hjulpet hinanden både på og udenfor banen. Dette skal fortsat være i fokus, så vi sammen kan kæmpe om sejre i slutspillet.

Skaden til Christoffer Cichosz er den femte i rækken i denne sæson. Udover anføreren er også Christian Jensen, Nikolaj Enderleit, Jeppe Hauskov og Johan Meklenborg henvist til tilskuerrækkerne med skader.

Varm op til slutspilskamp på vores Facebook-side
Søren Hansens mandskab tager imod Skanderborg Håndbold i morgen søndag. Kampen kan ses på TV2 Sport klokken 18.00, og vi sender live optakt på vores Facebook-side fra klokken 17.30.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity

Del på facebook