Drømmedebut til ny TTH-spiller


03.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Med en 30-24 sejr over Mors-Thy Håndbold i går fik TTH Holstebro en flot start på den nye ligasæson. Og for en af TTH-spillerne var sejren ekstra speciel.

Der er altid ekstra sommerfugle i maven, når du står foran din første ligakamp for din nye klub. 

Der er ekstra mange af slagsen, når du i din første kamp ovenikøbet på udebane møder din barndomsklub. 

Dette var tilfældet for TTH Holstebros nye spiller Frederik Tilsted forud for torsdagens ligapræmiere mod Mors-Thy Håndbold. Den unge og talentfulde playmaker fik en fantastisk aften i Nykøbing og var en af TTH´s bedste spillere. 

- Jeg er rigtig glad for at det gik godt for holdet, og det glæder mig, at vi lykkes godt med vores spil i anden halvleg. For mit eget vedkommende kunne jeg godt mærke, at kampen var speciel. Jeg har haft mange gode år i Mors-Thy, og derfor var der ekstra nerver på for mig; men det var en fed ligadebut. Da jeg scorerde første gang, mærkede jeg en lettelse, og så var det bare give den gas resten af kampen, siger den 22-årige Frederik Tilsted. 

Kampen gav selvtillid til søndagens kamp
På søndag kl. 18.00 venter holdets tredje kamp i denne uge, når der spilles en vigtig returkamp i European League i Gråkjær Arena.

- Sejrene over HØJ Elite og Mors-Thy Håndbold har givet os en styrket selvtillid, og nu er vi klar til at give den fuld gas i søndagens vigtige returkamp mod RK Trimo Trebnje. Vi tror påat vi kan hente en sejr på de nødvendige 6-7 mål som det kræver for at gå videre. Vi håber at mange til tage turen i Gråkjær Arena, da publikums opbakning kan blive afgørende for den samlede sejr, siger Frederik Tilsted. 

Du kan købe billetter til European League kampen ved at klikke her. 

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er STS Biler Holstebro.

Del på facebook