Dyr halvleg kostede i Nordsjælland


30.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

En dyr periode i midten af første halvleg gjorde det svært for TTH Holstebro at komme tilbage i kampen, da holdet tabte i Nordsjælland lørdag eftermiddag.

De to hold fulgtes ad indtil det 12. minut, hvorefter flere fejl sneg sig ind hos TTH-mandskabet. Fejlene blev straffet benhårdt af Nordsjælland, og derfor kom de hvidblusede bagud på point i midten af første halvleg. 

Der blev holdt scoringsmæssig trit med hjemmeholdet de sidste resterende 40 minutter, hvor Ronnie Nicolaisen og Frederik Tilsted udgjorde holdets bedste i hver sin ende af banen. Desværre lykkedes det ikke at indhente den føring, Nordsjælland havde skabt tidligere i kampen, og derfor vandt hjemmeholdet fortjent 34-26. 

Porup ’Hver fejl kostede i dag’
Jonas Porup var naturligvis skuffet, da han kort efter slutfløjt skulle sætte ord på kampen:

- Det jeg ærger mig mest over er, at vi laver så mange individuelle fejl. Hver fejl vi laver, koster et mål i den anden ende, fordi Nordsjælland er gode til at straffe os. Så vi gør det svært for os selv i dag, og det er rigtig frustrerende. 

Vi ligger fortsat sidst i ligakvalifikationsspillet, men så længe der er muligheder, så går vi efter det, slår Jonas Porup fast:

- Vi bliver nødt til at arbejde videre og forsøge at finde løsninger. Så længe der er en teoretisk mulighed for at undgå efter den 5. plads i puljen, så går vi efter den. 

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro.

Tak til de fans, der havde taget turen til Hillerød for at bakke op om holdet i dag.

Nordsjælland Håndbold # TTH Holstebro 34-26 (20-14)
Nordsjælland Håndbold

Redninger: Jimmy Andersen 15/37 (41%), Frederik Andersson 0/4 (0%)
Målscorer: Andreas Magaard 7, Nichlas Hald 5, Jesper Dahl 3, Magnus Kronborg 3, Matias Campbell 3, Julius Mørk 2, Andreas Dysseholm 2, Rasmus Wenneke 2, Tobias Jørgensen 2, Jeppe Cieslak 2, Carl-Emil Haunstrup 1, Thomas Kjærgaard 1, Kasper Kisum 1. 

TTH Holstebro
Redninger: Ronnie Nicolaisen 11/27 (41%), Josip Cavar 3/17 (18%)
Målscorer: Frederik Tilsted 5, Rasmus Kier 3, Nikolaj Markussen 3, Christian Jensen 3, Emil Jensen 2, Magnus Bramming 2, Jonas Porup 2, Jesper Munk 2, Simon Jensen 1, Mathias Porsholdt 1, Allan Damgaard 1, Jonas Gade 1. 

Del på facebook