Effektiv fløjspiller til TTH Holstebro


19.06.2021 | Af Louise Boo

Rasmus Kier fra det tidligere Århus Håndbold kommer til TTH Holstebro på en 1-årig kontrakt.

Fra sæson 2021-2022 er Rasmus Kier at finde på holdkortet i TTH Holstebro. Den 24-årige højrefløj, der med en scoringsprocent på 75, har gennem sæsonen vist sig som en meget træfsikker skytte.

Tilgangen af den nye fløj sker på baggrund af den skade, som Christian Jensen pådrog sig i marts.

Christian forventes først tilbage til november og derfor har klubben ønsket at supplere ligatruppen med en ekstra makker til Jeppe Hauskov.

- Der venter os et intensivt efterår med masser af kampe i både ligaen, pokalturneringen og ude i Europa, og med Christian Jensen ude og en Jeppe Hauskov på vej tilbage, er Rasmus den perfekte spiller for os til at forstærke vores i forvejen spændende trup, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Rasmus Kier: Glæder mig til at være en del af en topklub

Den nye TTH-spiller er glad for valget af ny klub og ser frem til at spille med i toppen af ligaen.

- For mig føles TTH Holstebro rigtigt. De spiller på et højt niveau, er med i toppen og virker som en bundsolid klub, der virkelig har styr på tingene. Så på mange parametre tiltalte det mig rigtig meget, siger Rasmus Kier, der også glæder sig til at spille i Gråkjær Arena, som han ser som den fedeste hjemmebane i Danmark.

Udfylder vigtig rolle

Cheftræner Søren Hansen ser gode muligheder i det nye supplement til holdet. Da højrefløjspositionen netop har været præget af en del skader, er Rasmus Kier tiltænkt en god rolle fra dag ét.

- Det er den perfekte løsning på den korte bane. Rasmus er en hurtig højrefløj, kontrastærk, har gode procenter på sine afslutninger, og så er han generelt bare en lynhurtig og effektiv spiller med en masse energi, siger Søren Hansen.

Rasmus Kier afløser dermed Odinn Thor Rikhardsson, som har haft en flot sæson i TTH Holstebro, og som nu skal til Island og have en bærende rolle.

Personlig sponsor for Rasmus Kier bliver Hvide Sande Bryghus.

Del på facebook