Effektive Smits og slidsom fightervilje


14.12.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Seks ordinære mål og syv straffekast, hvor to af dem var loppet over en 1.98 cm høj målmand. Kay Smits fandt for alvor storspillet frem i gårsdagens kamp mod SønderjyskE. Men udover egen indsats, roser den målfarlige venstre back holdet for en evig fightervilje og troen på, at sejren hives hjem. 

- Effektivt.

Det er Kay Smits vurdering af egen indsats, efter han i kampen mod SønderjyskE bankede det ene mål ind efter det andet. Målmaskinen stoppede først ved 13 mål, og han er da også ganske tilfreds med sin præstation og holdets evige jagt efter sejr.

I aftes var ingen undtagelse. Som de seneste kampe blev der slidt og slæbt på banen. Kønt var det ikke altid, men som Kay Smits opsummerer, kæmper holdet altid videre - uanset om de hvidblusede er bagud på point. 

- Det er jo lidt et mønster, at vi kommer bagud i første halvleg, men kommer så forbi modstanderen i anden, siger Kay Smits.

Han uddyber, at der på holdet er en kollektiv tro på, at modvind kan vendes, så længe aftalerne holdes, og der kæmpes i forsvar og angreb.

- Det hjælper, at vi i mange kampe har oplevet, at det er lige meget, om vi er bagud med tre og fire mål. De kommer til at knække, så vi skal bare være tålmodige og blive ved, siger Kay Smits.

Han er glad og lettet over, at det igen lykkedes at hente en sejr i en svær og tæt kamp.

Personlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

 

Del på facebook