Egestorp: Slutspillet skal nydes, men samtidig skal vi give alt


26.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

”Det bliver mega fedt at stå i DM-slutspillet”, sådan siger målvogter Louise Egestorp, som onsdag aften møder Odense Håndbold i Gråkjær Arena med resten af TTH-dametruppen.

Det bliver første gang at Louise Egestorp står i et DM-slutspil med TTH Holstebro efter at hun kom til klubben i 2017. Følelsen af slutspil er noget specielt, og det er noget der kan mærkes i hele TTH-truppen, fastslår målvogteren:

- Alle i truppen er spændte på at være en del af DM-slutspillet og det er virkelig noget som vi glæder os til, siger Louise Egestorp, der både fokuserer på at nyde det, men også at give den en skalle:

- Vores chancer for at gå videre til DM-semifinalerne er minimale, og vores tanker skal ikke rettes mod netop det mål i første omgang. Vi skal huske at nyde slutspillet, men der er ingen tvivl om at vi er opsat på at give alt hvad vi har. Vi har jo vist at når vi jagter overraskelsen, så kan vi også skabe den, og forhåbentlig sker det igen mod Odense.

Louise Egestorp er nok den person, som husker det seneste møde mod Odense Håndbold bedst. Hun kom nemlig ind i anden halvleg, hvor hun leverede 9 redninger – heraf 2 på straffe (47%).

Redningerne fra målvogteren var afgørende for at man som det første hold stjal point fra topholdet efter i alt 22 kampe med lutter sejre i HTH Ligaen.

- Vi har kigget meget på vores kampe mod Odense fra denne sæson, og specielt den sidste, hvor vi mirakuløst kom tilbage efter pausen og fik uafgjort. I den halvleg stod vores forsvar hamrende skarpt, og det skal vi forsøge at gentage igen, siger Louise.

Opgøret mellem TTH Holstebro og Odense Håndbold fløjtes i gang onsdag kl. 18.30 i Gråkjær Arena Holstebro.

Køb din billet HER

Del på facebook