Ekstra opbakning fra "Topspiller-gruppe"


03.07.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Tilgangen af den 32-årige topspiller Nikolaj Markussen har skabt ekstra optimisme og glæde i TTH Holstebro. Også hos klubbens sponsorer er opbakningen til den stærke venstre back stor. Ikke mindre end 58 virksomheder har tegnet et flerårigt ”topspiller partnerskab”.

Den rutinerede bagspiller Nikolaj Markussen er ny spiller i TTH Holstebro og er med på træningsbanen i Gråkjær Arena, når Søren Hansen den 19.juli samler truppen til sæsonens første træningsdag. Den flotte opbakning og velkomst fra mange af klubbens sponsorer har givet muligheden for en længerevarende 5-årig kontrakt med den nye TTH-profil. Klubben sender en STOR TAK til de mange sponsorer, som har bakket ekstra op om det sportslige tiltag.

- Vi er meget imponeret og stolte af den flotte ekstra opbakning, vi har fået fra mange af klubbens sponsorer til vores nye sportslige investering. Deres opbakning er afgørende for klubbens udvikling af det sportslige set-up og strategien om at blive en fast del af toppen i dansk herrehåndbold. At være med i medaljekampen hvert år kræver hele tiden et stærkere økonomisk fundament, og derfor glæder vi os meget over sponsorernes tillid og interesse i klubben, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

"Topspiller-gruppe" skaber nye sportslige investeringer
Etableringen af den nye ”Topspiller-gruppe” har været en succes, og der kommer hele tiden nye medlemmer med i gruppen. Dette har skabt grundlaget for nye sportslige investeringer.

- At det er lykkes at hente en international topspiller som Nikolaj Markussen til klubben på en lang 5-årig aftale, skyldes både den samlede opbakning fra hele sponsorgruppen og den nye ekstra opbakning fra ”Topspiller-gruppen”. Vi har fået flot tilsagn om mange flerårige sponsorater, og det har gjort, at vi allerede nu har kunnet hente Markussen til klubben, og samtidig lægge en længerevarende sportslig strategi. Afgangen og salget af Aaron Mensing er et planlagt tiltag, som gør at klubben har kunnet investere yderligere i det sportslige set-up, både i truppen og rundt om holdet, siger John Mikkelsen.

TTH Holstebro offentliggjorde i forrige uge tilgangen af ligaprofilerne Miha Zvizej og Mathias Smed fra sommeren 2022. Her kommer også den norske målmand Sander Heieren, som i denne sæson blev kåret til den bedste målmand i den norske liga.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity, som har tegnet et personligt sponsorat på klubbens nye topspiller.

Del på facebook