Ekstra pokalopbakning til TTH


07.11.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Når TTH Holstebros ligaherrer onsdag den 11. november spiller kvartfinale i Santander Cup mod Mors-Thy Håndbold på udebane, er 16 af klubbens sponsorer klar med ekstra opbakning til holdet og klubben.

Kampen i Santander Cup er den afgørende kamp. Det er kvalifikation til forårets Santander FINAL4-stævne, og kampen har stor betydning for klubben. Derfor glæder klubben sig over, at en større gruppe af TTH Holstebros sponsorer ønsker at bakke ekstra op om klubbens jagt på en ny Final4-deltagelse.

Herrerne vil i kampen på onsdag derfor spille i holdets specialdesignede Europa- og pokalspilletøj, hvor sponsorerne har deres logo på Hummel-tøjet.

Direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, er glad for, at klubben endnu engang er én kamp fra kvalifikation til pokalstævnet. Samtidig ser han frem til den ekstra sponsorstøtte.

- I en tid hvor vi oplever store ændringer i vores normale årshjul og indtægtsmuligheder, er det flot og ekstra skønt at mærke sponsorernes opbakning og bonus til holdets kommende pokalkamp. Vi vil jagte Final4-kvalifikationen og give os 100 %, siger John Mikkelsen, som sender en stor tak til de 16 pokalpartnere.

Kampen den 11. november mod Mors-Thy Håndbold vises på TV2 Sport fra kl. 18.00.

Tak til TTH-pokalpartner

Stor tak til:

  • XL Roslev, Vestjysk Bank, ES Stålindustri, Struer Kleinsmedie, Holstebro Kommune, LINDS, Østermark Entreprenørforretning, Sortberg Hansen, Erhverv+, ID Identity, Gråkjær, Vald. Birn, Vestforsyning, Chrois, Actona Company og hummel.

Del på facebook