Ekstra sponsoropbakning giver ny spiller


14.01.2021 | Af Louise Boo

Takket være ekstra opbakning fra sponsorer, får TTH Holstebro en ekstra spiller på holdkortet til forårets afgørende kampprogram. Den hollandske landsholdsspiller, Jorn Smits, hentes ind på en seks måneders aftale, som ekstra supplement til truppen, da holdet må undvære de skadede profiler Johan Meklenborg og Nikolaj Enderleit.

Først kom Inger Smits til klubben, så kom bror Kay Smits, og nu bliver Kay Smits holdkammerat med storebror Jorn Smits.
 
Kendskabet til familien Smits er godt, og derfor er glæden stor i klubben over den 28-årige hollandske landsholdsspiller, som nu bliver ekstra bagspiller på Søren Hansens ligahold.
 
Tilgangen af Jorn Smits skyldes udelukkende holdets skadessituation i efteråret, hvor flere nøglespillere, både på samme tid og på skift, har siddet uden for i længere tid.
 
- Holdet må desværre i det kommende år undvære holdets playmaker Johan Meklenborg, og da vi stadig har en usikker skadessituationen på et par af holdets øvrige spillere, så har vi valgt at gardere holdet med Jorn Smits, som kan spille alle tre positioner i bagkæden. Vi vil trods fraværet af et par nøglespillere, stadig gøre alt for at udfordre de øvrige tophold i ligaen. Med en ekstra spiller til både træning og kamp vil vi stå stærkere i DM-slutspillet, siger klubbens direktør, John Mikkelsen.
 
Ekstra opbakning fra sponsorer har været afgørende
I en svær tid med både corona og skader, er der stolthed i klubben over den ekstra økonomiske opbakning som en gruppe af sponsorer har givet klubben.
 
- Den ekstra sponsoropbakning har været afgørende for, at vi har kunnet tilføje Jorn Smits til holdet. Jeg er på klubbens vegne stolt over sponsorernes interesse og tillid til klubben. Det giver optimisme, både på og udenfor banen, siger John Mikkelsen, der sender en stor tak til de deltagende sponsorer.
 
Klubbens hovedsponsor, Vestjysk Bank, er en af dem, som bakker ekstra op. De står bag det sportslige varemærke i Nordvestjylland.
 
- For Vestjysk Bank og for vores region betyder TTH Holstebro meget. Det er et fyrtårn, som giver masser af værdi både til private, erhvervslivet og til byen og området. Derfor vil vi gerne bakke ekstra op i en tid, hvor klubben er udfordret på flere fronter, siger afdelingsdirektør Palle Hoffmann.  
 
Den ekstra økonomiske opbakning kommer fra:

Vestjysk Bank, XL Roslev, ID IDENTITY og Gråkjær.

TTH´s Venner, et sponsornetværk, der arbejder for at styrke det sportslige set-up i klubben.

Jorn Smits har spillet 50 kampe for det hollandske landshold og kommer til TTH Holstebro direkte fra to landskampe mod Slovenien, hvor Jorn lavede fem mål i de to kampe.
 
Jorn Smits kommer fra den hollandske mesterklub HV Kras/Volendam, som har været hjulet med at få aftalen med TTH Holstebro i stand. Jorn har tidligere optrådt for den tyske 2. bundesliga klub Emsdetten samt danske Randers HH, da denne var i Ligaen i Danmark.
 
Jorn Smits har første træning i dag i TTH Holstebro og får trøje nummer 21.
 
Personlig sponsor for Jorn Smits er ID IDENTITY.

Del på facebook