”EKTE TTH-burger” ser dagens lys


05.06.2021 | Af Louise Boo

TTH-ligaspillere og EKTE - Brasserie & Bar har med gourmetkokkene Ismail Aydoganer og Hussein Khalil i spidsen udviklet en ”EKTE TTH-burger”. Den er at finde på restaurantens menukort fra tirsdag den 8. juni. Med samarbejdet støtter parterne talentudviklingen i klubben.

Der er mange gode burgere i Holstebro, og efter prøvesmagning af Kay Smits, Jesper Munk, Christian Jensen og Odinn Thor Rikhardsson er der én mere. De fire spillere deltog i burgersmagningen af en fransk, italiensk og amerikansk burger. Se hvilken burger, der gik med titlen som en EKTE TTH-burger her.

Kay Smits: Den har det hele

En saftig bøf, velsmagende dressing, frisk salat, godt smeltet cheddarost og hjemmelavet burger-bolle. Dette var meldingen fra sæsonens store profil i TTH Holstebro.

Efter tre år i Holstebro har den hollandske landsholdsprofil smagt mange gode burgere, men den ”EKTE TTH-burger” har noget ekstra.

- Jeg er vild med den nye burger. Og jeg kan rigtig godt lide osten. Den passer rigtig godt til mange lejligheder, og jeg er sikker på, at gæsterne tager godt imod burgeren, siger den 24-årige bagspiller.

Fakta om den ”EKTE TTH-burger”

  • Den kan fås på EKTE - Brasserie & Bar fra tirsdag den 8. juni, og vil fra starten være at finde på aften-menukortet.
  • Med til den ”EKTE TTH-burger” serveres både hjemmelavede steakfritter og aioli.
  • Med TTH-samarbejdet støtter EKTE - Brasserie & Bar TTH Holstebros talentafdeling, idet restauranten for hver solgt burger, giver et tilskud.

Tak til EKTE 

TTH Holstebro sender en stor tak til EKTE for samarbejdet og opbakningen til klubbens talentarbejde.

God fornøjelse med den nye ”EKTE TTH-burger”.

Del på facebook