'En aften som denne gør ondt'


11.11.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det lykkedes ikke TTH Holstebro at overraske mod Aalborg i pokalkvartfinalen. Tværtimod viste nordjyderne, hvorfor de betragtes som et af Europas bedste hold lige nu.

Det blev ikke TTHs aften, da man i går røg ud af pokalturneringen til Aalborg Håndbold. At tabe til Aalborg er ingen skam, men det er måden man tabte kampen på, der nager cheftræner Søren Hansen:

- Jeg forstår til fulde, hvis folk går fra Gråkjær Arena med en skuffelse i kroppen, sagde Søren Hansen efter kampen.

-  Det gør ondt på os. At vi ikke kan levere en mere spændende kamp i en pokalkvartfinale foran et veloplagt hjemmepublikum, dét gør ondt. Men vi må også erkende, at lige nu kan vi bare ikke få det til at spille på det niveau, som vi gerne vil. Vi træner og træner, analyserer og analyserer, men det har bare ikke givet det ønskede afkast i de seneste kampe. Og når man så møder et af Europas bedste hold, som Aalborg må kategoriseres som, så sker der det, vi så i dag... desværre.

Fokus fremad
Næste hjemmekamp er mod Skjern Håndbold lørdag den 20. november. En kamp, som Søren Hansen er sikker på, man nok skal få sat sig op til:

- Lige nu skal vi have lov til at være skuffede, men allerede i morgen møder vi ind, evaluerer kampen som hold, og arbejder videre mod nye mål. Livet går videre, og det gør vi også.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity. 

Del på facebook