Enderleit: Vigtigt at sætte sig hurtigt på kampen


30.01.2020 | Af Louise Boo

TTH starter det nye år ud med at spille mod Kolding. Ifølge Enderleit gælder det om at få et hurtigt overtag fra kampens start.

Efter en måned med fysisk træning, kondition og træningskampe på programmet, skal den reelle kampform nu testes. TTH møder Kolding i morgen aften, og der er én ting, som herrerne gerne skal drible udenom for at nå i mål.

- Det er vigtigt, at Kolding ikke får lov at lugte blod, siger Nikolaj Enderleit, der pointerer, at den første kamp efter en længere pause altid er lidt speciel.

Han tror dog på, at et godt forsvar og hurtige kontraer er vejen frem. Lykkedes dette, kan TTH sætte sig hurtigt på kampen og forhåbentlig hente to point.

- Vi udnyttede vores kontraer sidste gang, vi mødtes, og jeg synes, at vi er klædt rigtig fint på til kampen. Vi har finpudset vores niveau her i januar, og selv er jeg fit for fight, siger Nikolaj Enderleit.

TTH-backen, der har en fortid i Kolding, har brugt mange timer i hallen. Han kommer derfor til at stå med en helt speciel følelse, når matchen fløjtes i gang i Sydbank Arena.

- Det giver helt klart ekstra motivation for at spille en god kamp”, runder Nikolaj Enderleit af.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er Krøyer Pedersen.

Del på facebook