Er du den nye Meklenborg?


11.12.2021 | Af Nanna Gantriis -Louise Boo

Den 27 januar er der informationsmøde om sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen. Johan Meklenborg var blandt de første elever, og har en klar opfordring til de unge: SØG!

En af hjørnestenene i Holstebro Kommunes elitearbejde søger et nyt kuld sportsglade elever. Den 27. januar 2022 klokken 17.00-18.30 afholder Sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen informationsmøde omkring det kommende skoleår. Måske det er noget for dig eller dit barn?

Meklenborg: Venner, sport og skole = optimalt 
Johan Meklenborg var en af de første elever, der tog imod tilbuddet tilbage i 2009. 12 år senere husker TTH-profilen stadig tiden på Nørre Boulevard Skolen tydeligt:

- Jeg har næsten udelukkende gode minder fra Sportsklasserne. Muligheden for at kombinere sport og skole var optimal, og samtidig var det fedt at gå i klasse med andre, der brændte for deres sport, fortæller Johan Meklenborg, der både fik håndboldtricks og venskaber med fra programmet der løber fra 7. til 9. klassetrin.

- Træningsmængden blev sat op, ligesom der var mulighed for at lære om kost og andre vigtige parametre, som jeg har kunne bruge senere i min karriere. Derudover så gik jeg i klasse med flere af mine gode venner, som jeg stadig bruger tid med i dag.

Ønsker du at læse mere om sportsklasserne, eller se ansøgningsformularen kan du klikke her

Del på facebook