Er du klar til lokalbragET?


15.11.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Historiebøgerne siger alt. Når TTH Holstebro og Skjern Håndbold mødes til en ægte ”El Classico”, er der garanti for drama, spænding og masser af intensitet.

Alle kender den skønne følelse, når Bramming og co. går fra banen med en sejr over naboerne fra Skjern. En sejr er netop det, som hele TTH-mandskabet jagter, når et af de største lokale håndboldbrag spilles på lørdag den 20.november kl. 16.10 i Gråkjær Arena.

Hele 14 gange har de to mandskaber krydset klinger de seneste fire sæsoner. Lørdag venter en ny og drabelig kamp om point. I TTH Holstebro ved alle på ligaholdet godt, at holdet ikke har haft en blomstrende sæson indtil nu.

Historisk mange skader har sat holdet tilbage. Den turbulente opstart med få spillere har desværre sat sine spor, og lige nu arbejder holdet med at få gang i spillet igen. Der arbejdes hårdt i kulissen på at finde det gode spil, og man håber på, at lørdagens kamp kan være starten på en god periode.

Holdet kommer med ild i øjnene
Hos anfører Christoffer Cichosz er beskeden klar:

- Vi vil komme med alt hvad vi har. Først og fremmest er det point vi jagter, og lykkes det mod Skjern, så vil en sejr betyde alverden for holdet og for klubben. Derfor håber jeg og hele holdet på, at der vil komme mange i Gråkjær Arena og støtte os i jagten på en sejr. Publikum er en utrolig vigtig faktor i jagten på de sidste procenter, og vi vil sætte ultrolig meget pris på folks opbakning i denne tid, siger Christoffer Cichosz.

Skal du med til lørdagens El Classico? Bestil din billet her.
Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen og Blindkilde.

Del på facebook