Er du parat til "Million kampen"? - Det er vi!


04.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

I TTH Holstebro er vi klar til at skabe en festlig og underholdende klubdag, når der afholdes “Million kampen” på lørdag den 6. april. På klubdagen står TTH Holstebro overfor et ligabrag mod SønderjyskE Håndbold. Der er garanti for at der bliver knald på – både på banen og udenfor med de mange aktiviteter, der vil ske rundt om den sidste grundspilkamp.  

Fri entre’ til alle

Som gæst til “Million kampen” får alle tilskuere FRI ENTRÉ. Den frie adgang er sponsoreret af et udvalg af klubbens sponsorer, som hver især giver kr. 2,- pr. tilskuer til kampen. Så desto flere tilskuere – desto flere penge til elite -og ungdomsarbejdet i klubben.

TTH-direktør John Mikkelsen ser frem til en festlig klubdag for klubbens tilhængere:

- Vi glæder os meget til at skabe en festlig klubdag, hvor både vores tilskuere, fans, samarbejdsklubber og sponsorer er til stede. Vi har kæmpet hårdt i kulissen for at skabe en håndboldfest, og vi håber mange vil komme og tage del i klubdagen sammen med os. Vi vil gerne sige en stor tak til alle, der er støtter os til "Million kampen". Det er en flot opbakning til vores håndboldklub, siger John Mikkelsen.

Dørene til "Million kampen" i Gråkjær Arena Holstebro åbner kl. 12.00. Book din plads i Arenaen HER

Se hele programmet for dagen HER eller læs mere om de forskellige tiltag herunder. Se også tiltagene i vores nyhedsbrev.

 

Mad og drikke

Til "Million kampen" kan du købe to lækre "Million menuer":

Frankfurter + brød. Pris kr. 30,-

Spareribs med kartoffelsalat og coleslaw. Pris kr. 50,-.

Du kan købe menuerne fra kl. 12.00 i foyeren, hvor der også er mulighed for at købe øl, vin og vand.

Herudover præsenterer Bageriet Max et flot kagebord sammen med flere af klubbens frivillige, som har fundet lækre kageopskrifter frem fra skufferne. Køb et stk. kage for kr. 10,- og kaffe for blot kr. 5,-. 

TTH auktioner og tombola

Til "Million kampen" står vi klar med en masse stærke produkter, som både kommer på auktion og kan vindes ved køb af lodsedler i tombola-lotteriet i foyeren. Vi har masser af auktioner i forskellige prisniveauer og her kan du komme hjem med stærke produkter til en GOD PRIS.  

Der er i alt produkter til en værdi af kr. 150.000,- så kom og giv dit bud i Gråkjær Arena foyeren og støt TTH Holstebro med at komme i mål til ”Million kampen”. 
Auktionerne sker kl. 13.30, kl. 14.00, kl. 14.45 og kl. 17.15

TTH Shootout

Har du den fødte kastearm? - så er TTH Shootout lige noget for dig!
Kom og kast din "Highscore" i foyeren fra kl. 12.00, så kan du blive en del af den endelige konkurrence på halgulvet i pausen mellem TTH Holstebro og SønderjyskE Håndbold.

Det koster kun kr. 10,- at deltage i TTH Shootout, hvor der er en samlet præmiesum af kr. 5.000,-.

TTH Shirt Off

Til "Million kampen" får du mulighed for at vinde en original "brugt" spillertrøje fra din favorit TTH-herrespiller. Alt du skal gøre, er at købe et lod i TTH Shirt Off konkurrencen, så deltager du om at få lov til at trække trøjen af enten Kasper, Viktor, Kay eller hvem der nu er din favorit TTH-spiller. Du bestemmer selv!

Få fingrene i et spillermaleri

10 TTH-spillere har besøgt Creativ Shop i Nørreport Centret, hvor de skulle fremvise deres kunstneriske evner på et lærred. Det er der kommet flere flotte malerier ud af, og disse kan du få fat i til "Million kampen", når de kommer på auktion.

Lærke Christensen, Mathilde Neesgaard, Inger Smits, Lynn Knippenborg, Mathilde Hylleberg, Sebastian Frandsen, Jonas Porup, Vignir Svavarsson, Magnus Bramming og Viktor Östlund står bag de flotte malerier.  

Dagens TTH fan

Traditionen tro kårer vi Dagens TTH-fan i kamppausen. Til kampen mellem TTH Holstebro og SønderjyskE Håndbold kan du vinde en præmie til en værdi af kr. 2.000,- hvis du er mødt op i HVID eller bærer TTH Halstørklædet. 

Månedens TTH profil

Til kampen mellem TTH Holstebro og SønderjyskE Håndbold kårer vi Månedens TTH profil for marts måned. Kåringen præsenteres af Nørre Vosborg. 

Del på facebook