Erfaren TTH-spiller forlænger sin kontrakt med et år


25.02.2020 | Af Louise Boo

Emilie Bastrup er med sine fire sæsoner i TTH Holstebro den spiller, der har flest år i den hvide TTH-bluse. Nu forlænger fløjen med et år og tager til sommer hul på sin femte sæson i klubben.

- Jeg er glad for at være her, og jeg er glad for at have Pether som træner. I år og sidste år har jeg spillet meget og fået mere ansvar. Så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle give afkald på det, siger Emilie Bastrup med et smil.

Den 23-årige fløjspiller har spillet i klubben, siden hun var 18 og har udviklet sig meget gennem de sidste år.

- Spillemæssigt har jeg fået flere kilo på mig, og så er jeg blevet mere sikker i mine afslutninger. Jeg har fået mere ro i mit spil i kraft af, at jeg også spiller mere. Mit forsvarsspil er også blevet bedre. Men jeg vil gerne forbedre mit vurderingsspil, siger Emilie Bastrup og uddyber, hvordan der stadig er udviklingsmuligheder i forhold til, hvornår hun skal bakke op i forsvaret, og hvornår hun skal blive tilbage.  

Træner, Pether Krautmeyer, der har kendt fløjspilleren hele hendes tid i TTH Holstebro, ser frem til endnu et år. Han beskriver Emilie Bastrup som et perfekt match i klubben og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

- Emilie er en dygtig spiller. Og hun kender mig, hun kender klubben, og hun ved, hvad vi i TTH står for. Hun markerer sig godt på banen og med hendes hurtighed og scoringshyppighed, får hun en stor rolle på holdet næste år, siger Pether Krautmeyer.

Han forudser, at Emilie også kan spille en rolle i forhold til de nye spillere, da venstrefløjen kender kulturen og normerne og derfor kan lære fra sig. Med sine fire år i TTH er hun trods sin unge alder den damespiller, der kender klubben bedst.  

Personlig sponsor for Emilie Bastrup er Faxe Kondi.

Del på facebook