Et VM fyldt med stolthed og samhørighed


09.02.2021 | Af Louise Boo

Han er tilbage på trænerposten efter at have været med siden d. 3. januar, hvor herrelandsholdet stemplede ind til VM. Nu er han igen at finde i vante rammer – TTHs eneste dobbelte verdensmester, Michael Bruun.

Der er langt fra Cairo til Skive – eller for den sags skyld Holstebro. Michael Bruun er hjemme igen efter at have vundet guld og generobret verdensmesterskabet.

Udover et par gange på genbrugspladsen, har målmandstræneren hygget sig med familien og slappet af. Og det har været tiltrængt. Efter en hård slutrunde med maveonde på holdet, VM-boble og fysisk krævende kampe, nyder Michael Bruun at være hjemme i matriklen i Skive og også slå et smut forbi Gråkjær Arena og trænerjobbet.

To ting står særligt klart

Når Michael Bruun tænker tilbage på slutrunden er det især stolthed og samhørighed, som står klarest. 

- Jeg er selvfølgelig stolt. Og så synes jeg, at Nikolaj og Henrik har taget højde for alting. Der har været samhørighed fra dag et og alle har bare leveret, som også er en cadeau til netop Nikolaj og Henrik, siger Michael Bruun.

Han roser også alle, der har støttet op om holdet. Selvom VM blev spillet i Egypten, har holdet og han selv mærket den store interesse fra Danmark.

- Vi har mærket opbakningen hjemmefra. Det betyder meget. Det er jo en rigtig svær tid, og det gør mig glad, at vi har været med til at tænde lidt lys i mørke, siger en stolt Michael Bruun. 

For ham viser de positive tilkendegivelser, at håndbolden har betydet noget for folk, og det varmer i håndboldhjertet. 

Personlig sponsor for Michael Bruun er Holstebro Rejsecenter.

Del på facebook