Europa drømmen lever efter fransk remis


18.11.2018 | Af Morten Toft - Alex Paulsen

EHF Cup ambitionerne lever i bedste velgående for TTH Holstebro efter et fransk remis på 25-25 mod Pays d''Aix Université handball Club (PAUC). Selvom man nok havde solgt kampen inden tid for dette udfald, så var der alligevel en kombination af skuffelse og ærgelse i TTH-lejren over det uafgjorte resultat. 

- Vi kunne været kommet herfra med et væsentligt bedre resultat end uafgjort, når man kigger på det antal chancer vi forspilder. Midt i anden halvleg har vi den ene kæmpe chance efter den anden for at rykke fra med 4-5 mål, men der mangler vi skarpheden i vores afslutninger og derfor får vi aldrig snøret sækken, og det vil jeg ærgre mig meget over, siger cheftræner Patrick Westerholm umiddelbart efter kampen. 

2.449 tilskuere var troppet op i Arena Aix til det europæiske opgør mellem PAUC og TTH Holstebro, og man kan roligt sige at de fremmødte leverede en medrivende stemning i den imponerende nybyggede Arena. Omgivelserne og mødet med et dygtigt fransk mandskab var formegentlig skyld i en lidt forsigtig start fra TTH Holstebro.   

- Vi kommer til at spille en anelse forsigtigt i starten, hvor det virker som om at vi lige skal se dem an, og se hvad de egentligt kan. Men hurtigt finder vi ud af, at her kan vi sagtens være med, og hen ad vejen lærer vi faktisk en del nyttigt omkring dem - og det kan vi forhåbentlig udnytte til fulde til returkampen næste weekend, siger Patrick Westerholm, der håber på at sidste sæsons EHF Cup marginaler, denne gang falder ud til de rette.

- I sidste sæson i EHF Cuppen røg vi ud på marginalerne, og denne gang bliver det nok ikke mindre tæt. Men jeg tror fuldt ud på at vi har en god chance for at slå dem udfra hvad vi har set til denne kamp, og vi ser frem til en meget sjov kamp på næste lørdag, siger Patrick Westerholm. 

Simon Gade blev den helt store profil for TTH Holstebro i opgøret med en redningsprocent på 43%. Den unge målvogter tog i løbet af kampen flere 100% chancer fra det franske mandskab.

Lørdag den 24. november venter returopgøret mod franske, PAUC. En sejr vil sende TTH Holstebro i EHF Cup gruppespillet.

Har du købt din billet til knockout braget? Køb den HER

 

PAUC # TTH Holstebro 25-25 (13-12)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 43%
Mål: Magnus Brammng 5, Viktor Östlund 4, Lars Mousing 3, Jac Karlsson 3, Jonas Porup 3, Peter Balling 3, Kay Smits 2, Kasper Kildelund 1, Vignir Svavarsson 1.
Udvisninger: 5

Kampstatistisk PAUC
Mål: Iosu Goni Leoz 5, Aymeric Minne 5, Matthieu Ong 3, Inaki Pecina Tome 2, Tim Dahlhaus 2, Philip Stenmalm 2, Morten Björnshauge 2, Martin Larsen 2, Darko Cingesar 1, Theo Derot 1. 
Udvisninger: 1

Tilskuertal: 2.449

Del på facebook