Europas créme de la créme venter


16.08.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

SG Flensburg-Handewitt, Vadar Skopje, Gorenje Valenje, SC Magdeburg og RK Trimo Trebnje. Således lyder modstanderne for TTH Holstebro de kommende to uger. Cheftræner Søren Hansen glæder sig til at prøve mandskabet af mod nogle Europas bedste.

Der venter Søren Hansen og TTH-mandskabet nogle travle uger med håndbold i europæisk topklasse. Onsdag møder holdet SG Flensburg-Handewitt i klubbens 20-årsjubilæumskamp, og derefter tager man til Hummel Cup i Magdeburg, hvor Vadar Skopje, SC Magdeburg og Gorenje Valenje alle er mulige modstandere. Den europæiske rundtur slutter med en tur til Slovenien og European League-kvalifikationskamp mod RK Trimo Trebnje den 27. august.

- Uden at fornærme de danske hold vi har spillet mod i opstarten, så vil vi møde spillere med et højere fysisk niveau og mere international erfaring, når vi spiller mod Flensburg og Vadar. Trækker man sig mod disse hold, eller er man ikke lige til stede i kampen, så ligger bolden lynhurtigt nede i ens eget mål, siger Søren Hansen, der ser frem til mødet med de udenlandske hold:

- Jeg er meget tilfreds med det opstartsprogram, vi har fået flettet sammen. Når vi møder Champions League-hold såsom Vadar og Flensburg er vi tvunget til at spille vores bedste og være skarpe på vores aftaler. På den måde får vi forhåbentlig det maksimale ud af vores træningskampe og står med det bedste udgangspunkt forud for vores EHF-kvalifikationskampe mod RK Trimo Trebnje, slutter cheftræneren.

Du kan stadig købe billet til jubilæumskampen mod SG Flensburg-Handewitt onsdag aften. Her tager vi afsked med Aaron Mensing og siger samtidig goddag til Nikolaj Markussen, Frederik Tilsted og resten af de nye TTH-spillere. Køb dine billetter her.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook