Exit i Santander Cup


18.12.2018 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Santander Cup drømmen brast for TTH Holstebro mod Århus Håndbold. Gæsterne vandt kvartfinalen i Gråkjær Arena med cifrene 25-29.

Det bliver ikke til en gentagelse af sidste års pokaltriumf for de hvide fra TTH Holstebro. Patrick Westerholms udvalgte haltede efter det meste af knockout kampen, mod et stærkt spillende Århus-mandskab. 

- Jeg er dybt skuffet over vores exit i Santander Cuppen. Vi har været virkelig opsat på at komme videre til Final4, men vi rammer slet ikke dagen, siger Patrick Westerholm, der har rosende ord til udeholdet:

- Århus spiller en rigtig flot kamp. Stor cadeau til dem for deres indsats - det var desværre velfortjent at de booker billetten til Final4.

Selvom sejren for gæsterne var fortjent, så var TTH Holstebro bestemt ikke uden chancer i opgøret. En pausestilling på 14-14 virkede også umiddelbart fornuftigt for værterne, men et hav af brændte chancer efter pausen, var især den store hæmsko for det ærgerlige Santander Cup exit.

- Det er helt vildt det antal frie chancer vi kommer frem til, men som vi i sidste ende brænder. Jens Fredsgaard står en brandkamp for Århus, og det blev specielt afgørende for vores exit i den her turnering. Men vi må også kigge indad, der er så mange ting vi ikke gør skarpt nok. Der mangler den nødvendige kvalitet, fortæller en ærgerlig Patrick Westerholm.

TTH Holstebro skal forsøge at rejse sig fra kvartfinale-nederlaget på lørdag den 22. december. Her møder man GOG Håndbold på udebane i ligaen. 

- Lige nu er det svært at tænke på lørdagens kamp, men vi skal hjem og finde fornyet energi, således vi kan slutte ligaen godt af før vinterferien, slutter cheftræneren.

 

TTH Holstebro # Århus Håndbold 25-29 (14-14)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 5/20 (25%) Sebastian Frandsen 8/22 (36%)
Mål: Kasper Kildelund 5, Jac Karlsson 4, Peter Balling 4, Magnus Bramming 3, Lars Mousing 3, Kay Evert Smits 3, Jonas Porup 2, Vignir Svarvarsson 1
Udvisninger: 3

Kampstatistik Århus Håndbold
Redninger: Jens Fredsgaard 16/40 (40%)
Mål: Sebastian Henneberg 6, Nikolaj Læsø 5, Besard Hakaj 4, Torben Petersen 3, Tobias Møller 3, Anders Martinusen 2,  Jonas Langerhuus 2, Frederik Schilling 2, Mads Lønborg 1, Kristian Rammel 1
Udvisninger: 4

Tilskuertal: 2.912

Del på facebook