Fantastisk opbakning skaber tro på meget mere tophåndbold


07.07.2020 | Af Jan Facius

Sommerhilsen fra TTH Holstebro

Håndboldsæsonen 2019-2020 fik desværre en alt for tidlig afslutning. Corona-krisen satte en stopper for turneringen, og skabte samtidig store økonomiske udfordringer for TTH Holstebro.

Dette medførte en afslutning på 20 års flot klubsamarbejde mellem de to moderklubber bag TTH Holstebro. Corona-krisen har sat økonomiske spor, og delt de to ligahold i to klubber. I fællesskab har de to klubber sat nye mål og skabt grundlaget for, at Holstebro fortsat kan være ”Danmarks stærkeste håndboldby”.

Fra TTH Holstebro skal der lyde et stort held og lykke til Holstebro Håndbold med dameholdet. Vi glæder os til at følge jer og til et fortsat stærkt samarbejde.

Fællesskab, tophåndbold, netværk og business

Det er nøgleordene i fremtidens TTH Holstebro, som fortsat vil arbejde på at skabe en af Danmarks stærkeste herreklubber. Gennem mange år har Bramming og co. leveret flotte sportslige resultater og skabt store oplevelser i Gråkjær Arena og rundt om i hele Danmark.

I det nye TTH Holstebro har vi ambitioner, og vi drømmer stort. Vi vil fortsat være Nordvestjyllands sportslige fyrtårn, som hvert år er samlingspunkt for tusindvis af tilskuere, ligesom vi vil være en stærk ambassadør for Holstebro Kommune, for vores region og for Danmark, når vi spiller kampe ude i Europa.

Med stor passion hos spillere, trænere, ledere og ansatte, har vi sat et stærkt hold, som i fællesskab vil arbejde hårdt for, at vi opnår høj kvalitet, i alt hvad vi gør. De ansattes fællesskab om en solidarisk lønnedgang i den kommende sæson viser, at det er et dedikeret TTH-hold, vi har sammensat.

I klubbens administration har vi sagt farvel til vores sælger Jeppe Lindholt, som selv har valgt at gå pension. Tak til Jeppe for flot indsats i klubben. Line Kristoffersen går på barsel fra den 1. september. Stort tillykke til Line. Klubben arbejder pt. på at få erstatninger ind for Jeppe og Line.

Stor tak til alle klubbens sponsorer

TTH Holstebro vil gerne sige en stor tak til alle klubbens sponsorer for den flotte opbakning, som I har givet klubben, både i 2019-2020 sæsonen, og ikke mindst her i Corona-krisen. Her har I vist en ekstra flot opbakning, trods manglende eksponering og manglende brug af billetter.

Uden jeres store støtte og tro på fremtidens tophåndbold i Holstebro, kunne vi ikke nu stå med et af Danmarks stærkeste og mest spændende herreliga set-ups, med et stærkt trænerteam, landsholdsspillere og ligaprofiler, der sammen med jer sponsorer vil jagte nye sportslige TTH-triumfer.

Club 2023 skaber stærkt fundament

Det er med stolthed og glæde, at TTH Holstebro om få dage kan præsentere en stærk nyhed, som bliver afgørende for klubbens fremtidige sportslige og klubmæssige set-up, og som nu skaber et styrket fundament for tophåndbold i Nordvestjylland.

CLUB 2023 er navnet på en gruppe af 26 sponsorer, som alle har tegnet et nyt flot 3-årigt TTH-sponsorat. Økonomisk giver dette klubben en større sikkerhed i denne Corona-tid, og samtidig giver det klubben mulighed for at tænke langsigtet. Dermed kan vi fortsætte den sportslige udvikling og forsøge at fastholde positionen som tophold i den danske herreliga.

Tak for tillid og tro på klubbens fremtidige sportslige og klubmæssige strategi.

Styrket sportsligt set-up

På trods af en alt for tidlig afslutning på sæsonen 2019-2020, bevidste Bramming og co. at TTH-mandskabet pt. er et af Danmarks stærkeste herrehold. Med en sæson, hvor holdet i 80 % af sæsonen lå i top-3, og sluttelig fik en flot DM-bronze samt sikrede både kvalifikation til FINAL4 og det europæiske gruppespil, levede holdet op til klubbens ambitioner. Flot gået.

Med Søren Hansen som ny cheftræner, i et trænerteam med samlet over 1.000 TTH-kampe, vil Hansen, Uhrenholt og Bruun sammen med holdet jagte nye TTH-triumfer. På spillersiden kommer der nye spændende profiler til truppen, som samlet set styrker holdet og troen på, at TTH fortsat kan være med i toppen.

Velkommen til venstre backen Aaron Mensing, de to højre fløje Christian Jensen og islandske Odinn Rikhardsson, stregspillerne Mathias Porsholdt og Jesper Munk samt den svenske målmand Rickard Frisk.

Største erhvervsnetværk og styrket TTH BUSINESS

Vi ser frem til en ny TTH-sæson med tophåndbold, fællesskab, netværk og business.

I Nordvestjyllands største erhvervsnetværk giver TTH vores 350 medlemmer spændende sponsor- og netværksarrangementer, virksomhedsbesøg, flot forplejning og gode events samt nye fælles oplevelser i Gråkjær Arena.

Det nye TTH BUSINESS, har fået en succesfuld start med 150 mødebookninger mellem klubbens BUSINESS-parterne og sponsorer.

Fem af seks af vores nuværende BUSINESS-partnere, er sammen med nye partnere klar til en ny sæson med TTH-fordele, hvor I sponsorer tilbydes samhandel, der giver erhvervsfordele og besparelser.

Glæd jer til de kommende GO MORGEN BUSINESS netværksarrangementer – mere info følger.

På gensyn til mere tophåndbold

Der venter os alle nye store fælles oplevelser i den kommende sæson. Vi glæder os til at vise Danmarks 4. mest eksponerede hold frem i Gråkjær Arena.

En STOR TAK til alle i og omkring klubben for jeres opbakning og indsats. Tak til vores fantastiske hjemmepublikum, vores fanklub, vores uundværlige frivillige og tak til jer sponsorer for jeres tro på klubben.

Sæt X i kalenderen – onsdag den 26. august inviterer TTH Holstebro til opstarts- og præsentationsaften på Nørre Vosborg for klubbens sponsorer og sæsonkortholdere. Se mere her.

Vi glæder os til at se jer gen. Ha' en god sommer.

Fra alle os i TTH

Del på facebook