Farvel og på gensyn til TTH-spillere


09.06.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo

Tirsdag sagde TTHs herrer tak for en god sæson og ønskede hinanden tillykke med DM-bronzen. Samtidig sagde man ”på gensyn” til seks spillere.

Dagen startede med besøg hos spillernes personlige sponsorer, hvorefter programmet blandt andet stod på kåring af Årets TTH-profil, uddeling af bronzemedaljer og snak med holdkammeraterne.

Desuden blev der taget afsked med de seks spillere, som skal videre til andre klubber efter denne sæson. Jonathan Würtz, Kasper Kildelund, Niels Lindholt, Peter Balling, Simon Gade og Søren Tau, samt træner Patrick Westerholm blev takket for deres indsats i TTH med blomster og klapsalver fra holdkammerater og kollegaer.

Speciel dag og speciel klub
Målvogter Simon Gade satte efter arrangementet ord på tiden, han har haft i TTH Holstebro, siden han kom til klubben som U12-spiller:

- Jeg er vokset op i Holstebro, og har spillet i klubben siden jeg var en helt lille dreng. Så på mange måder er det en speciel dag og en speciel måde at sige farvel på. Jeg skylder alle folk i og omkring klubben en stor tak for at forme mig, både som person og den målmand jeg er blevet.

Højrefløjen Kasper Kildelund blev ligeledes bedt om at se tilbage på sine år i klubben:

- Det er en mere moden spiller og et mere modent menneske, der tager her fra Holstebro. Jeg har fået meget ansvar igennem mine fire år i Holstebro, og dét har udviklet mig.

Til spørgsmålet om, hvad der har været den største oplevelse i TTH svarer fynboen:

- Der klart, at pokalguldet her i Gråkjær Arena i 2018 står som et klart minde. De mange Champions League og Europa League-ture vi har været på, har også været noget særligt. Det har været fire fantastiske år. Bare selve klubben og den ånd der er heroppe, er noget helt specielt.

Du kan se flere billeder fra dagen på vores Facebook-side ved at klikke her

Personlig sponsor for Simon Gade og Kasper Kildelund er Holstebro Rejsecenter og Restaurant Sprød

Del på facebook