Farvel til Europa. Goddag til nye muligheder


29.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Det blev ikke til europæisk gruppespil i denne omgang for TTH Holstebro. Alligevel mener cheftræner Søren Hansen, at holdet kan tage meget med fra de europæiske kampe.

- Lige nu er vi naturligvis ærgerlige over at have tabt. Men skal vi analysere på kampen, så er der flere gode ting, vi kan tage med videre, fortæller cheftræner Søren Hansen efter tirsdagens europæiske nederlag til Sporting CP og uddyber:

- Vi stod rigtig skarpt forsvarsmæssigt i første halvleg og fik fremprovokeret en masse Sporting-fejl, som vi kunne udnytte til vores fordel. Problemet var bare, at portugiserne lykkedes med selvsamme teknik i anden halvleg, og derfor fik vi det svært.

Europæiske lærepenge i banken
Det er ottende år i træk, at TTH Holstebro har vist byen og regionen frem i de europæiske turneringer. Og selvom rejsen sluttede tidligere end ønsket, så mener Søren Hansen at den europæiske optræden har været vigtig for holdets udvikling:

- Det har bestemt ikke været spildt – tværtimod. De fire europæiske kampe har været meget lærerige for os, og det har givet et stærkere fællesskab på holdet. Desuden har nogle af de unge drenge fået lov til at vise sig frem på den internationale scene, hvilket modner og giver dem en rigtig god ballast videre frem, siger cheftræneren, der allerede ser mod nye opgaver:

- Nu er det europæiske eventyr slut og vi kan dermed fokusere 100% på at gøre det godt i den hjemlige liga. Det arbejde starter allerede mod TMS Ringsted på fredag, hvor vi igen skal kæmpe benhårdt for at tage point.

Kampen mod TMS Ringsted spilles i Gråkjær Arena fredag aften klokken 19.00. Du kan købe din billet her.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook